O1 přední náprava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 přední náprava
Zdravím pánové mám problé když couvám a šlápnu na brzdu tak se ozve takové lupnutí, dělá to jen na zpátečku.
Vyměnil jsem komplet všechny čepy, axiální táhla řízení, zadní silentbloky ramen výmena za pevné, gumy stabilizátoru.
Jediné co zbejvá na výmenu ty krátké kosti stabilizátoru a silentblok ramene přední kterej vizuelně vypadal v pohodě.
Nemá s tím někdo zkušenost je to na voze O1
Vyměnil jsem komplet všechny čepy, axiální táhla řízení, zadní silentbloky ramen výmena za pevné, gumy stabilizátoru.
Jediné co zbejvá na výmenu ty krátké kosti stabilizátoru a silentblok ramene přední kterej vizuelně vypadal v pohodě.
Nemá s tím někdo zkušenost je to na voze O1
-
marian.marcin
- Přispěvovatel
-
marian.marcin
- Přispěvovatel
mal som to aj ja(FS-III), ale len po vybratí a vložení speť starých dostičiek(straaašne my pískaly, tak som troška zkosil hranu a dosadcie plochy potrel keramickou pastou) a po skúšobnej jazde som s radosťou zistil že sa my pri brzdení troška pohne doštička -bolo počuť cuknutie
nové doštičky sa my nechcelo kupovať, tak som zas zhodil strmeň, na plochu kde dosabá doštička som dal pliešok(plátok medi-je dostatočne mäkká) aby som troška vymedzil tú vôlu(dal som len na dolnú a už to bolo tak akurát)
je to asi mesiac a pár tisíc km a odvtedy to mám v poho
nové doštičky sa my nechcelo kupovať, tak som zas zhodil strmeň, na plochu kde dosabá doštička som dal pliešok(plátok medi-je dostatočne mäkká) aby som troška vymedzil tú vôlu(dal som len na dolnú a už to bolo tak akurát)
je to asi mesiac a pár tisíc km a odvtedy to mám v poho
ahoj, mám taky O1 tdi, a mám obdobný problém. v jakékoliv zatáčce při přidání ubrání plynu mi něco klepne na nápravě na levé straně, na rovince vše vpohodě, silentbloky stabilizátoru jsem letos měnil. čepy ramene jsem taky měnil. uložení tlumiče taky vyměněné, čepy řízení jsem zkoušel rukou hýbat a ty drží, byl jsem s tím na stk to protřepat a tam nic nenašli, auto má najeto 173 000 km. teď nevím jestli to jsou silentbloky na rameni, homokloub nebo samotná převodovka v pytli? neřešili jste někdy něco podbného to co mám já? díky za rady a námitky