BMW 3.0D

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

BMW 3.0D

Příspěvek od rehak6co »

Tady je krásný téma o tom jak se může koupě třílitru commonrailu změnit ve zlej sen i když je žlověk zručnej umí s diagnostikou a má na repasování vstřikováčů a výměny čerpadel.
Pro zhlédnutí fotek je nutná registrace.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... &start=135
....320cd
rosta tdi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od rosta tdi »

Já myslím ,že ve zlej sen se dokáže proměnit i Octávie a nebo jaký koliv jiný auto.
Comon rail podle mě vydrží neskutečně hodně.Jen jde o to kdo chce aby mu vydržel,ten cesták ,kterej to jen honí jak nadmutou kozu,atd.? asi ne ,že?
Ta moje 330d má skoro půl milionu a vše je původní.Chytá v pohodě ,nehulí a korekce pořád na nule +/- 0,1 čerpadlo turbo původní a nebere olej!
To Octa ta potvora si olej vzala a brala si od nova.Jinak jsem na ní měl taky vše původní a vše v cajku.Jediný co do všech dávám je VIF a to do každý nádrže a celoročně.Nestane se ,že bych zapoměl.Ale zatím ,musím to zaklepat ,neřeším čerpadla a vstřiky ;)
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

Mel jsi stesti jak na kus, tak na nekoho kdo se k tomu choval. Dneska zamestnanec dostane auto, po startu hned cocka, protoze ma v piiii.i jelikoz z ciziho krev netece, nedochlazuje a vi za jak skonci leasing dostane popelnici novou. Pak se tato vyvoni a jde do sveta. Porad v pohode. Prijde k novemu majiteli a ten zacne prvni resit cip a nejlip zadáčo ty káčo. Nasere se tam kdo vi co a zase co to auto zna je permanentni cocku. Pak jde zase o dum dal a pak zase. No a nekdy se to projevit proste musi...
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

matiz píše:Mel jsi stesti jak na kus, tak na nekoho kdo se k tomu choval. Dneska zamestnanec dostane auto, po startu hned cocka, protoze ma v piiii.i jelikoz z ciziho krev netece, nedochlazuje a vi za jak skonci leasing dostane popelnici novou. Pak se tato vyvoni a jde do sveta. Porad v pohode. Prijde k novemu majiteli a ten zacne prvni resit cip a nejlip zadáčo ty káčo. Nasere se tam kdo vi co a zase co to auto zna je permanentni cocku. Pak jde zase o dum dal a pak zase. No a nekdy se to projevit proste musi...

a jeste si zapomnel dodat, ze nejdriv objede vsechny smotajevy, co tam vsude strci pracky a pak chce v normalni adekvatni dilne udelat vse rychle a levne (LOL) (LOL) (LOL)
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

Myslim ze nejvic jsem ranil pana co prijel se 180k a nasli jsme problemy zaznamenane v 470k -))) Bylo mne ho az lito, postarsi pan a dojebane VO v aute. Jebal jsem se s nim nekolik hodin a nakonec ze to vyridime pri dalsim porigramovani a uz jsem ho nevidel... Dostavam rychlokurzy, uz to nedelam ze priste... Pekne hned -)

Dost podona situace nastava s odborne vypnutym dpf... Proste jedno je jiste, moderni diesel ma servisni naklady, kdo chce omezit rozbijeni prasatek a skripeni zubama, benzin je lepsi volba pokud nema vysoky najezd. Firme nebo zivnostakovi se ten ropak asi vyplati, ale jako auto na par kilaku ee...
rehak6co
Přispěvovatel

Příspěvek od rehak6co »

Jen mi zarazilo, že ten chlap byl fakt zkušenej a vybavenej a i tak to dával dohromady měsíc honil se za tlakem před VT čerpadlem, nepomohla výměna tří nejhorších vstřiků a nakonec pomohlo vyměnit zbejvající. Skleničková metoda taky zajímavej pomocník.
Před O1 jsem měl E30 a chystam se k BMW vrátit 8)
....320cd
saobra
Nováček

X5 3.0D

Příspěvek od saobra »

Zdravim,

chtel bych se zeptat jestli mne nekdo dokaze poradit... mam X5 3.0D, 2007 a
posledni dobou je citit "smrad" z vejfuku. Z motoru se nekouri ani za studena, ani po zahrati. Predem diky za odpovedi..
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Jakej myslíš smrad? Myslíš jako z nákladáku,jo?
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
saobra
Nováček

Příspěvek od saobra »

jj neco podobnyho.. proste to neni pro diesel normalni "smrad" :-)
Odpovědět

Zpět na „BMW“