jak rozebrat stahovačku VW Passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak rozebrat stahovačku VW Passat
zdravim chlapy, chtěl bych se Vás zeptat jak se dostanu ke stahovačce v pravých dveřích..při odvrtávání rozbitého reproduktoru mi zapadli do dveří nejtky a teď mi tam dělají neplechu...povolil jsem všechny ty zlaté šrouby po obvodu toho plechu ale nevim jak dál abych sundal ten plech a dostal se za něj a do prostoru. Díky moc za rady
Odendáš si ty dva gumový dekly (takový černý kulatý záslepky) a sjedeš si oknem tak aby si v tech dírach viděl dva šrouby na desítku klíč (stejný jako ty kolem dokola).. Povolíš je (stačí povolit,ne vyndat) a okno vytáhneš směrem nahoru a přilepíš páskou aby ti nespadlo okno.. No a pak tu stahovačku (celej plech) přizvedneš a přitáhneš k sobě a celej ten plech vyndáš.. Bude potřeba odpojit zámek a vyndat kolíček dveří+ táhlo na kliku,ale to už uvidíš co ti bude vadit.. Jinak s tím kolíčkem opatrně. Blbě se pak nandavá zpět..
Pokud se teda bavíme o předních dveřích.. zadní jsou trochu složitější..Tam se musí vyrazit takovej klínek kterej je zastrčenej do většího válečku..Trochu sraní a těžko se to popisuje..
Pokud se teda bavíme o předních dveřích.. zadní jsou trochu složitější..Tam se musí vyrazit takovej klínek kterej je zastrčenej do většího válečku..Trochu sraní a těžko se to popisuje..
přední pravéWoko_O píše:Odendáš si ty dva gumový dekly (takový černý kulatý záslepky) a sjedeš si oknem tak aby si v tech dírach viděl dva šrouby na desítku klíč (stejný jako ty kolem dokola).. Povolíš je (stačí povolit,ne vyndat) a okno vytáhneš směrem nahoru a přilepíš páskou aby ti nespadlo okno.. No a pak tu stahovačku (celej plech) přizvedneš a přitáhneš k sobě a celej ten plech vyndáš.. Bude potřeba odpojit zámek a vyndat kolíček dveří+ táhlo na kliku,ale to už uvidíš co ti bude vadit.. Jinak s tím kolíčkem opatrně. Blbě se pak nandavá zpět..