Tak mam jeden "smesny" pribeh ze stredecniho dopoledne. Prijeli k nam dva cigosi ve fordu fusion 2004.Uz z toho jsem byl desne nadcen,ze me jim nekdo doporucil.
Abych Vam ujasnil co se tehle mamrdu tyce...jsou to vetsinou v nasem meste tzv.magneti a vyzirkove systemu.
Magneti proto,ze co vykoupi sberna to tam odnesou,at se vam to libi nebo neee..za dne ci vecer..cely den krouzi po meste a kradou slusnym lidem okapy,parapety apd.
Prekvapili tim,ze prijeli v tomto aute.
Hodne ciganu naslo praci v nemecku a odtrhli se od komunit vyzirku!
Abych se vratil k tematu.
"pane sviti nam tam oranzove kolecko" at mi to jdou ukazat.Zap.zap a vidim ze je to kontrolka motoru.Vzal jsem diag a nacetl pamet zavad. Behem toho mi zdelil,jeden z nich ze uz jim v jinem servisu vymenil svicky a vzal si za to 800,-..tyhle kecy me nezajimaji. Zavada bude asi v zapalovaci civce ci kabelech jsem jim zdelil a vytiskl protokol.
Oni co to stoji. Sedl jsem k pc a vypotil na papir cenu cca 3800,-matros.
Obrovsky udiv nad cenou a nasledne vypustil jeden z nich, neco, cim mi vyrazili dech.My to auto mame od socialky a potrebujeme fakturu,aby nam socialka zaplatila 70% z opravy.Samozrejme bysme potrebovali napsat vic at nemusime nic doplacet!! Timto jsem je poslal do prdele a odkazal je z5 do servisu kde jim menil svicky.
Za 20min prednasku s diag. jsem chtel,200,-. No jsme s tim nepocitali a nemame penize tak to dovezem odpoledne.Nevim,ale jake mysleli.Jeste nic nedovezli.
Jelikoz jsou dobre zapamatovatelny budou mit trochu peklo
Odpoledne jsem se podelil se super pribehem i s kolegou lakyrnikem.
JJ vim byli vedle me v servisu. Delal jim pry opravu za cca.70tis.!!!! Jeste dobre gumy se dali pryc a hned uplne nove,olej,filtry a dokonce tazne!!! Samozrejme ze se faktura nadhodila protoze jeste maji ty deti!!!
Do prdele kde to jsme???