Mamr-i cigánský!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

VPetr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Mamr-i cigánský!

Příspěvek od VPetr »

Nazdar kolegove..
Tak mam jeden "smesny" pribeh ze stredecniho dopoledne. Prijeli k nam dva cigosi ve fordu fusion 2004.Uz z toho jsem byl desne nadcen,ze me jim nekdo doporucil.
Abych Vam ujasnil co se tehle mamrdu tyce...jsou to vetsinou v nasem meste tzv.magneti a vyzirkove systemu.

Magneti proto,ze co vykoupi sberna to tam odnesou,at se vam to libi nebo neee..za dne ci vecer..cely den krouzi po meste a kradou slusnym lidem okapy,parapety apd.

Prekvapili tim,ze prijeli v tomto aute.
Hodne ciganu naslo praci v nemecku a odtrhli se od komunit vyzirku!

Abych se vratil k tematu.
"pane sviti nam tam oranzove kolecko" at mi to jdou ukazat.Zap.zap a vidim ze je to kontrolka motoru.Vzal jsem diag a nacetl pamet zavad. Behem toho mi zdelil,jeden z nich ze uz jim v jinem servisu vymenil svicky a vzal si za to 800,-..tyhle kecy me nezajimaji. Zavada bude asi v zapalovaci civce ci kabelech jsem jim zdelil a vytiskl protokol.
Oni co to stoji. Sedl jsem k pc a vypotil na papir cenu cca 3800,-matros.

Obrovsky udiv nad cenou a nasledne vypustil jeden z nich, neco, cim mi vyrazili dech.My to auto mame od socialky a potrebujeme fakturu,aby nam socialka zaplatila 70% z opravy.Samozrejme bysme potrebovali napsat vic at nemusime nic doplacet!! Timto jsem je poslal do prdele a odkazal je z5 do servisu kde jim menil svicky.
Za 20min prednasku s diag. jsem chtel,200,-. No jsme s tim nepocitali a nemame penize tak to dovezem odpoledne.Nevim,ale jake mysleli.Jeste nic nedovezli.
Jelikoz jsou dobre zapamatovatelny budou mit trochu peklo :o)..

Odpoledne jsem se podelil se super pribehem i s kolegou lakyrnikem.
JJ vim byli vedle me v servisu. Delal jim pry opravu za cca.70tis.!!!! Jeste dobre gumy se dali pryc a hned uplne nove,olej,filtry a dokonce tazne!!! Samozrejme ze se faktura nadhodila protoze jeste maji ty deti!!!

Do prdele kde to jsme???
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

jj taky jsem měl ale jen s felicii a podstatně mín penez ale faktura šla na socíálku protože babička je ZTP a musej ji vozit, takže jim platej i benzin
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

tj hnus jeste že to ke mě nepřijelo asi by mi bylo silně blivno a hnal bych je svinským krokem
VW T5 GP 103 KW long
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

My to auto mame od socialky a potrebujeme fakturu,aby nam socialka zaplatila 70% z opravy.Samozrejme bysme potrebovali napsat vic at nemusime nic doplacet!!
No samozřejmě, chudáci cikáni, sociálka jim zaplatí žrádlo, bydlení, opravy auta, všecko. Diskriminované něžné etnikum, nepochopená rasa, která dle diktátu EU má být společně s muslimáky budoucností Evropy... To je na podělání jak to všecko jde do hajzlu. A ještě by to chtělo pohádku o vizích a ideálech multikultury :fakac:

Cikánka doletěla k doktorce (Brno), po páté těhotná, že potřebuje rychle razítko pro potvrzení, že potřebuje speciální žrádlo po dobu těhotenství. Ale potřebuju to razítko hned pní doktorko, protože za půl hodiny jdu do nehtového studia...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

To jsme to dopracovali, slusnej clovek ktery dela nema narok na nic, a pro cigany by se rozkrajeli a rozdali z posledniho :( :( :( , protoze jsou chudaci diskriminovani, utlacovani a buh vi co jeste. To se doprdele nenajde nekdo v tomhle statu kdo by uz konecne udelal poradek :? (hm)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

yirka píše:jj taky jsem měl ale jen s felicii a podstatně mín penez ale faktura šla na socíálku protože babička je ZTP a musej ji vozit, takže jim platej i benzin
A mě bylo divný proč cigoši co jezděj k nám do areálu vybírat kontejnery kdyby tam byl nějakej šrot, případně u nás somrovat baterky nebo brát šrot co vyhazuju do bedny před dílnou maj auta s označeném ZTP...

(wallbash) (wallbash) (wallbash)
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Tak to je vrchol, to slyším poprvé. K zblutí a nevím co všechno a když dojdu já do lékárny, tak první co je, tak dostanu fakturu a platit a platit a platit a ani posraný kapky do nosu nedostanu.

Moje mamka je astmatik skoro celej život a dostala někdy něco zdarma?Vždycky vyflusne X set korun za prášky kerý ji doktorka vypíše a pomrdaná cigánská mrdka dojede fordem a bude si diktovat a ještě jim to platí!!!

Du blut.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

jj, špatná rasa... malá má dětskou mozkovou obrnu :(... a než se dobereme korektního posouzení a nároků je to vždy na minimálně rok sbírání papírů, odvolávání atd. Mimochodem, ta kartička ZTP v autě souvisí s příspěvkem na mobilitu = 400Kč měsíčně, nahrazuje dálniční známku (pouze pro přítomného postiženého) a nějaké to parkování... nic víc

Naši spoluobčané dostanou vždy vše a ještě něco navíc (wallbash)

Problém je, že pokud se člověk snaží, chodí do práce, něco vlastní, tak nemůže čerpat tzv. dávky hmotné nouze, tam se již zkoumají majetkové poměry... a jelikož oni oficiálně nic nemají, výplatu také ne, tak dostávají doplatky na bydlení (nad rámec příspěvku na bydlení), ten doplatek nemá finanční strop... z toho profitují majitelé "ubytoven".
... a tady asi pokud mají ZTP s potřebou dopravy, tak dostávají i peníze na servis auta... dále např. vybavení dětí do školy, peníze na novou pračku... no prostě na všechno, co chtějí... jsem na vlastní oči zažil, jak přišla špína a hlási: "Dej mi na jogurty, dětem chutnaj a nemám na ně"... nevím kolik, ale s něčím odešla (wallbash)... věřím, že si pak šla pro cíga nebo do herny...

Asi se všeho zbavím, zůstanu se válet doma, nechám se přejmenovat na Horváth, Gábor, Szabó... natřu se krémem a půjdu natáhnou ruce: "Gádžovko dej!" 8)
GIV Variant TDi ???kW
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

S tou obrnou, to je hrozné, ale vzpomněl jsem si od mámy spolupracovnice má manžela a měl boční vývod. Byl doma bral důchod, potom přišel papir, aby se dostavil na komisní pžezkoušení. Došel tam, řekli mu že s bočním vývodem je zdravý a může dělat jako ostatní zdraví lidé :D

Sebrali mu důchod, borec se vysypal a bylo.

A tak my si tu žijem a dojde Afroameričan a dostane vše a ještě si vydělá!
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

až nějaká politická strana bude mít ve volebním programu, že je bude střílet, tak má můj hlas..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

bohužel jsou chráněný jak indiáni v americe a že tam je maj taky rádi...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Lenze indiani su tam doma, vtom je ten rozdiel.
bahno
Přispěvovatel

Příspěvek od bahno »

Ladas píše:bohužel jsou chráněný jak indiáni v americe a že tam je maj taky rádi...
To je blbe prirovnanie,Indianov okradli o vsetko a mali by ich nosit na rukach.Cigosi okradaju o vsetko nas a bolo by ich treba zavret do nejakych taborov,nech sa tam vykantria sami,aby nas nik nemohol narknut z dyskrymynace (hm)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

až budeš mít zkušenosti jak to tam teď chodí tak můžeš srovnávat...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

kamarád byl jednou chvíli bez práce.. tak šel na sociálku.. a baba mu říká.. auto máte? tak ho prodejte... televizi máte? tak ji prodejte... až nebudete mít nic tak přijďte.. a bydlíte sám v 2+1? tak pronajměte pokoj...

cikorkám zaplatí nejen auto ale i opravy.. to mě poser!
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“