Ameriky neřešit??!

Moderátoři: šulda, Moderátoři

monty
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ameriky neřešit??!

Příspěvek od monty »

:( tak koukám,že americký káry se tu moc neřešej co?? neni to špatný??
B3 mTDI , A3 TDI
Byrto
Přispěvovatel

Re: Ameriky neřešit??!

Příspěvek od Byrto »

monty píše::( tak koukám,že americký káry se tu moc neřešej co?? neni to špatný??
chcel by som vediet o neakom naftaku americkom

okrem traktora, buldozera atd..

JEEP Cherokee co ma CRDcka tak to je prakticky CDI od meďaku
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

no preci cummins až 6,5 - až 330 hp
Naposledy upravil(a) monty dne 22 led 2008, 22:22, celkem upraveno 1 x.
B3 mTDI , A3 TDI
mbdiego
Nováček

Příspěvek od mbdiego »

Pytaj sa. Mam Cummins 5.9 V6. Predtym to bol 7.3 PowerStroke V8.
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

Co takhle V8 6,5td od Gm,montovaný do Hummer,nebo V8 6,2 Diesel, otec ho má v Chevy G20 a panové,nepochopili by jste ten zvuk,maras,maras. Jednu dobu montovali do Cadillacu 5,7 diesel. Aleje pravdou,že amici na naftu moc nejsou!!Ale vy by jste byli při jejich cenně benzínu a faktem,že průměrný američan si za jednu šichtu může koupit 400 litrů benzínů!!!To my by jsme se asi taky vykašlali na TDi a koupili si 5,7 V8 se spotřebou 15 litrů. Takže na amiky mi nesahejte,my můžeme poděkovat těm zas... komunistům (wallbash)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Za mlada se mi líbil Odsmobile Delta. Mělo to hliníkový osmiválcový lodní diesel. Dokonce jsem o jednom věděl, ale bál jsem se do toho jít, že by se bolševik mohl posrat a pomstít se mi jinak.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

muj otec si koupil v roce 1976 Dodge Charger r.v.72 motor 6,3 V8, tento vůz vlastní spolu s jinými dodnes.Dnes ma Charger najeto 36is mil. (voňavka) auto prakticky nevidělo déšt.dnes už se vidí malo takových nadšenců jako můj tata,dnes už ty ameriky mají většinou lidi s vidinou zisku nebo zviditelnění sama sebe.Oldsmobil delta-pěkný vůz
oliofiat
Sběrač informací

Příspěvek od oliofiat »

otas píše:Co takhle V8 6,5td od Gm,montovaný do Hummer,nebo V8 6,2 Diesel, otec ho má v Chevy G20 a panové,nepochopili by jste ten zvuk,maras,maras. Jednu dobu montovali do Cadillacu 5,7 diesel. Aleje pravdou,že amici na naftu moc nejsou!!Ale vy by jste byli při jejich cenně benzínu a faktem,že průměrný američan si za jednu šichtu může koupit 400 litrů benzínů!!!To my by jsme se asi taky vykašlali na TDi a koupili si 5,7 V8 se spotřebou 15 litrů. Takže na amiky mi nesahejte,my můžeme poděkovat těm zas... komunistům (wallbash)
No pomalu 20let v "kapitalismu" myslím,že dneska za ceny paliva můžeš poděkovat spíš tunelářům z ODS (pravda většinou převlečenej komárům)-kde by se jinak dostali ke korytu? (LOL)
2,4TD_HLX_week
focus pokus
Nováček

Re: Ameriky neřešit??!

Příspěvek od focus pokus »

Byrto píše:
monty píše::( tak koukám,že americký káry se tu moc neřešej co?? neni to špatný??
chcel by som vediet o neakom naftaku americkom

okrem traktora, buldozera atd..

JEEP Cherokee co ma CRDcka tak to je prakticky CDI od meďaku
No myslim, že do těch starší Jeepu se dávali naftový motory 2,5TD od rakouskýho výrobce .........nemůžu si ale vzpomenout jak se menuje
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

starý Cherokee měli 2,1td od renaultu, nový mají 2,5crd VM motor(alfa romeo)
vita
Přispěvovatel

Příspěvek od vita »

Huml píše:starý Cherokee měli 2,1td od renaultu, nový mají 2,5crd VM motor(alfa romeo)
Tak tak, teď sem přetěsňoval Vojágera :) 2,5 TD a je tam čtyřhlavá (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) alfa, ale jinak docela pěkný svezení :)
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw :) )
Jacko
Nováček

Příspěvek od Jacko »

No myslím si,že tie motory 2,5td-čo sa montujú do Cherokeezov boli origo motory z Ameriky,akurát predali licenciu Talianom-myslím že to pred tým vyrábal Detroit Diesel,ale to bolo dávno.Ja mám taký motor v mojom Jeepe a čo ja viem,tak sa montoval do Land Roverov,Ford Scorpio,Alfa Romeo,Jeep,Chrysler voyager ... Každý na tie motory nadáva,ale ja osobne si myslím že keď sa k tomu motoru správa človek slušne,tak bude fachčať dosť dlho-na jednom Jeepe má už 470 000 km... a na mojom 200 000km 8)
bronislav chuchma
Nováček

Příspěvek od bronislav chuchma »

měl jsem doma pánové voyger 2,5 td a alfu 164 2,5 td zkloubil jsem je dohromady a teď mám živý prostorný Voyger se spotřebou průměr 6l na 100km.Dokonce,díky tomu ,že jsem tam nabouchal komplet motor i s agregáty, chladičem oleje atd. přestal se přehřívat a odpadl problém s věčně problémovou napínací kladkou na řemenu vodní pump. alternátor.Jestli je tu někdo kdo má taky takové problémy -vřele toto doporučuji jako levné řešení.Je ovšem potřeba koupit celou alfu 164 a dát si s tím trochu práce .moc místa pod kapotou není.
ghoust
Přispěvovatel

Příspěvek od ghoust »

nejlepsi amerika je asi DOGE caliber s 2.0CRDI = 2.0 TDI ( OII,GV ...) (LOL) aspon ze kryt motoru dali jiny
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

nutno ovšem podotknou, že tento motor je montován jen do evropských verzí ( pro evropskou šetřivou náturu) v USA by se ani neopovážili tento rádoby motor někomu nabídnout! (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Americké vozy“