Ameriky neřešit??!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ameriky neřešit??!

B3 mTDI , A3 TDI
Re: Ameriky neřešit??!
chcel by som vediet o neakom naftaku americkommonty píše:tak koukám,že americký káry se tu moc neřešej co?? neni to špatný??
okrem traktora, buldozera atd..
JEEP Cherokee co ma CRDcka tak to je prakticky CDI od meďaku
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
Co takhle V8 6,5td od Gm,montovaný do Hummer,nebo V8 6,2 Diesel, otec ho má v Chevy G20 a panové,nepochopili by jste ten zvuk,maras,maras. Jednu dobu montovali do Cadillacu 5,7 diesel. Aleje pravdou,že amici na naftu moc nejsou!!Ale vy by jste byli při jejich cenně benzínu a faktem,že průměrný američan si za jednu šichtu může koupit 400 litrů benzínů!!!To my by jsme se asi taky vykašlali na TDi a koupili si 5,7 V8 se spotřebou 15 litrů. Takže na amiky mi nesahejte,my můžeme poděkovat těm zas... komunistům 

muj otec si koupil v roce 1976 Dodge Charger r.v.72 motor 6,3 V8, tento vůz vlastní spolu s jinými dodnes.Dnes ma Charger najeto 36is mil. (voňavka) auto prakticky nevidělo déšt.dnes už se vidí malo takových nadšenců jako můj tata,dnes už ty ameriky mají většinou lidi s vidinou zisku nebo zviditelnění sama sebe.Oldsmobil delta-pěkný vůz
No pomalu 20let v "kapitalismu" myslím,že dneska za ceny paliva můžeš poděkovat spíš tunelářům z ODS (pravda většinou převlečenej komárům)-kde by se jinak dostali ke korytu?otas píše:Co takhle V8 6,5td od Gm,montovaný do Hummer,nebo V8 6,2 Diesel, otec ho má v Chevy G20 a panové,nepochopili by jste ten zvuk,maras,maras. Jednu dobu montovali do Cadillacu 5,7 diesel. Aleje pravdou,že amici na naftu moc nejsou!!Ale vy by jste byli při jejich cenně benzínu a faktem,že průměrný američan si za jednu šichtu může koupit 400 litrů benzínů!!!To my by jsme se asi taky vykašlali na TDi a koupili si 5,7 V8 se spotřebou 15 litrů. Takže na amiky mi nesahejte,my můžeme poděkovat těm zas... komunistům

2,4TD_HLX_week
- focus pokus
- Nováček
Re: Ameriky neřešit??!
No myslim, že do těch starší Jeepu se dávali naftový motory 2,5TD od rakouskýho výrobce .........nemůžu si ale vzpomenout jak se menujeByrto píše:chcel by som vediet o neakom naftaku americkommonty píše:tak koukám,že americký káry se tu moc neřešej co?? neni to špatný??
okrem traktora, buldozera atd..
JEEP Cherokee co ma CRDcka tak to je prakticky CDI od meďaku
No myslím si,že tie motory 2,5td-čo sa montujú do Cherokeezov boli origo motory z Ameriky,akurát predali licenciu Talianom-myslím že to pred tým vyrábal Detroit Diesel,ale to bolo dávno.Ja mám taký motor v mojom Jeepe a čo ja viem,tak sa montoval do Land Roverov,Ford Scorpio,Alfa Romeo,Jeep,Chrysler voyager ... Každý na tie motory nadáva,ale ja osobne si myslím že keď sa k tomu motoru správa človek slušne,tak bude fachčať dosť dlho-na jednom Jeepe má už 470 000 km... a na mojom 200 000km 

-
- Nováček
měl jsem doma pánové voyger 2,5 td a alfu 164 2,5 td zkloubil jsem je dohromady a teď mám živý prostorný Voyger se spotřebou průměr 6l na 100km.Dokonce,díky tomu ,že jsem tam nabouchal komplet motor i s agregáty, chladičem oleje atd. přestal se přehřívat a odpadl problém s věčně problémovou napínací kladkou na řemenu vodní pump. alternátor.Jestli je tu někdo kdo má taky takové problémy -vřele toto doporučuji jako levné řešení.Je ovšem potřeba koupit celou alfu 164 a dát si s tím trochu práce .moc místa pod kapotou není.