motor vynehava pri volnobehu - vyradene do krizovatky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsi jednohmotu?azicko píše:a myslis si ze mam na golfe dvouhmnotu ?TDIfun píše:Dvouhmota spatna dela tarokovani hlavne pro dojizdeni do krizovatky...to mozme vyradit
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
Mne se to takhle kurvi taky - setrvak + spojka zcela nove SACHS, takze asi ma pravdu origoš , jestli to nebude nejaky skurveny spinac na spojceTDIfun píše:Dvouhmota spatna dela tarokovani hlavne pro dojizdeni do krizovatky.

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
azicko: Len aby si tam nemal naozaj dvojhmotu nakoniec
ktora je takmer KO vdaka plnemu knedliku, hrabackam, jazde na spotrebu pod ot..
senioring1: vsetci urcite pozname brzdenie motorom.. ale bezpecnost pri brzdeni do krizovatky? mozno si len kazdy predstavujeme inu situaciu.. denne som v pripadoch kedy z 3 radim rovno do N lebo bud by som s kvaltom nedobrzdil alebo nemam chut drazdit lozisko spojky.. 2-1 si fakt neviem predstavit
a svoju dvojhmotu mam rad

senioring1: vsetci urcite pozname brzdenie motorom.. ale bezpecnost pri brzdeni do krizovatky? mozno si len kazdy predstavujeme inu situaciu.. denne som v pripadoch kedy z 3 radim rovno do N lebo bud by som s kvaltom nedobrzdil alebo nemam chut drazdit lozisko spojky.. 2-1 si fakt neviem predstavit

esli mas tempomat, tak ho aktivuj a slapni spojku a hned uvidis, zda spinac na spojkovym peadlu makacin píše:Mne se to takhle kurvi taky - setrvak + spojka zcela nove SACHS, takze asi ma pravdu origoš , jestli to nebude nejaky skurveny spinac na spojceTDIfun píše:Dvouhmota spatna dela tarokovani hlavne pro dojizdeni do krizovatky.![]()
Da se nejak laicky zkontrolovat, ? Nebo aspon prosim nejaky postup jak to vyzjistit VAGem . DIky
na VAgu - merene hodnoty - skupina 006 - blok 2
000 - pusteny spojkovy pedal
100 - seslapnuty spojkovy pedal
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
-
- Přispěvovatel
Je to síce mimo téma , ale o technike jazdy je napísane množstvo kníh a každý s nás by vedel napísať ďalšiu .
Ten kto rád jazdí razantne systémom brzda - plyn a nezaujíma ho spotreba paliva ani iné náklady , ten nevyraďuje rýchlosť 100 m pred križovatkou .
Ak teda niekto rýchlosť vyraďuje , predpokladám že jazdí ležérne . Za tohoto predpokladu je lepšie nechať rýchlosť klesnúť so zaradeným kvaltom a s prípadnou pomocou brzdy na úroveň , kedy je možné zaradiť nižší stupeň pri prijateľných otáčkach . Pri dieselových motoroch podraďovanie považujem za nesprávne , pretože rozsah použiteľných otáčok je menší ako u benzínu a pri necitlivom radení hrozí poškodenie alebo zníženie životnosti motora , spojky a prevodovky.
Ten kto rád jazdí razantne systémom brzda - plyn a nezaujíma ho spotreba paliva ani iné náklady , ten nevyraďuje rýchlosť 100 m pred križovatkou .
Ak teda niekto rýchlosť vyraďuje , predpokladám že jazdí ležérne . Za tohoto predpokladu je lepšie nechať rýchlosť klesnúť so zaradeným kvaltom a s prípadnou pomocou brzdy na úroveň , kedy je možné zaradiť nižší stupeň pri prijateľných otáčkach . Pri dieselových motoroch podraďovanie považujem za nesprávne , pretože rozsah použiteľných otáčok je menší ako u benzínu a pri necitlivom radení hrozí poškodenie alebo zníženie životnosti motora , spojky a prevodovky.
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
jaykay píše:esli mas tempomat, tak ho aktivuj a slapni spojku a hned uvidis, zda spinac na spojkovym peadlu makacin píše:Mne se to takhle kurvi taky - setrvak + spojka zcela nove SACHS, takze asi ma pravdu origoš , jestli to nebude nejaky skurveny spinac na spojceTDIfun píše:Dvouhmota spatna dela tarokovani hlavne pro dojizdeni do krizovatky.![]()
Da se nejak laicky zkontrolovat, ? Nebo aspon prosim nejaky postup jak to vyzjistit VAGem . DIky
na VAgu - merene hodnoty - skupina 006 - blok 2
000 - pusteny spojkovy pedal
Mozem to taky vyzkouset? Kdyz tempomat nemam
100 - seslapnuty spojkovy pedal
přehrát SW nebo vyměnit řj už jsem to několikrát řešil a spojka nepomohla je to problém 66a81 do roku 2000
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!