spojkař píše:maj na 6q jednohmoty a nijak se převodovka neprojevuje
Pokial tam nie je vyrieseny nejaky dalsi tlmic torznych kmitov (okrem tych mini pruzin na lamele) tak sa obavam ze sa jedna iba o docasne stadium... ono jej to dojde (co si jej dal do partie) a casom sa ozve
lahvang píše:Mam Fabii RS 1.9 tdi 96 kw, čiplou na 121 KW a 380 Nm.
lahvang píše:Dále výkon zvyšovat nehohlam a potřebuji spojku pro běžný provoz.
Dal by som tam novy SACHS seriovy spojkovy set (lamela+pritlacak+lozisko) a dalej to neriesil
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
řeším stejný problem,setrvák je ko. na volnoběh chrastí jako blázen ale spojka neproklouzne. chtěl bych jednohmotu jen nevím jakou. asi zase tolik na výběr nebude...
165 koní, 393 Nm najeto 175 000 km a spojka začala občas prokluzovat. Koupil jsem tedy komplet spojku i se setrvákem Sachs a lamelu přeobloženou HDS. Bohužel při výměně se zjistilo že je lamela špatná a tak se dala prozatím nová serie Sachs a mám už najeto cca 10 000 km od výměny a serie stále v pohodě drží, takže serie bych se nebál. Opravená HDS mi leží ve skříni a čeká na svůj den D.
Při výměně setrváku mi řekli že ten původní byl zaseklý/zadřený ale žádný rachocení či pazvuky jsem nepozoroval.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ