Jaká spojka do Fabie RS 1,9tdi s čipem na 165 Koní a 380 Nm

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

subz3ro_tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od subz3ro_tdi »

spojkař píše:maj na 6q jednohmoty a nijak se převodovka neprojevuje
Pokial tam nie je vyrieseny nejaky dalsi tlmic torznych kmitov (okrem tych mini pruzin na lamele) tak sa obavam ze sa jedna iba o docasne stadium... ono jej to dojde (co si jej dal do partie) a casom sa ozve :-D
lahvang píše:Mam Fabii RS 1.9 tdi 96 kw, čiplou na 121 KW a 380 Nm.
lahvang píše:Dále výkon zvyšovat nehohlam a potřebuji spojku pro běžný provoz.
Dal by som tam novy SACHS seriovy spojkovy set (lamela+pritlacak+lozisko) a dalej to neriesil ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

spojkař píše:na čem ? to by mě docela zajímalo, znám taky auta co maj na 6q jednohmoty a nijak se převodovka neprojevuje
tak mozna Valeo :D protože ta odpruženou lamelu ma ,ale tato spojka ma problém uz zvladat samotny kroutici moment natoz nejaky tuning :D
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Ibiza fr 96kw
Nováček

Příspěvek od Ibiza fr 96kw »

řeším stejný problem,setrvák je ko. na volnoběh chrastí jako blázen ale spojka neproklouzne. chtěl bych jednohmotu jen nevím jakou. asi zase tolik na výběr nebude...
Ibiza 96 kw
spojkař
Přispěvovatel

Příspěvek od spojkař »

valeo jedině, ale stejně dvouhmota je dvouhmota
g4 1.9tdi variant PD85kw-swap 96kw komplet se vším,HDS57, 2xoff váha on, 130kw, předek 312/zadek280mm
favo
blázen

Příspěvek od favo »

165 koní, 393 Nm najeto 175 000 km a spojka začala občas prokluzovat. Koupil jsem tedy komplet spojku i se setrvákem Sachs a lamelu přeobloženou HDS. Bohužel při výměně se zjistilo že je lamela špatná a tak se dala prozatím nová serie Sachs a mám už najeto cca 10 000 km od výměny a serie stále v pohodě drží, takže serie bych se nebál. Opravená HDS mi leží ve skříni a čeká na svůj den D.
Při výměně setrváku mi řekli že ten původní byl zaseklý/zadřený ale žádný rachocení či pazvuky jsem nepozoroval.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“