Megane II 1,6 16V 83kw pojistka

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Marek67
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Megane II 1,6 16V 83kw pojistka

Příspěvek od Marek67 »

Prosím o radu potřeboval bych vědět co jistí ta mini pojistka bílé barvy s popisem ST řeším totiž problém vybíjení baterie v klidu bere 300mA po vytažení této pojistky ustane odběr na 1mA a zdá se mií že vše funguje (teda uplně vše jsem nevyzkoušel) postka se nachází u řidiče pod volantem v pojistkovce dík všem
slovacek.milos
Aktivista

Re: Megane II 1,6 16V 83kw pojistka

Příspěvek od slovacek.milos »

Marek67 píše:Prosím o radu potřeboval bych vědět co jistí ta mini pojistka bílé barvy s popisem ST řeším totiž problém vybíjení baterie v klidu bere 300mA po vytažení této pojistky ustane odběr na 1mA a zdá se mií že vše funguje (teda uplně vše jsem nevyzkoušel) postka se nachází u řidiče pod volantem v pojistkovce dík všem
bílá pojistka je tam l,m, a v 25A ne?
Marek67
Přispěvovatel

Re: Megane II 1,6 16V 83kw pojistka

Příspěvek od Marek67 »

slovacek.milos píše:
Marek67 píše:Prosím o radu potřeboval bych vědět co jistí ta mini pojistka bílé barvy s popisem ST řeším totiž problém vybíjení baterie v klidu bere 300mA po vytažení této pojistky ustane odběr na 1mA a zdá se mií že vše funguje (teda uplně vše jsem nevyzkoušel) postka se nachází u řidiče pod volantem v pojistkovce dík všem
bílá pojistka je tam l,m, a v 25A ne?
ne amperáž na ní napsaná není ale už jsem na to došel tato pojistka napájí autorádio original renault a to rádio neusíná takže vyřešeno opravou rádia
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“