Megane II 1,6 16V 83kw pojistka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Megane II 1,6 16V 83kw pojistka
Prosím o radu potřeboval bych vědět co jistí ta mini pojistka bílé barvy s popisem ST řeším totiž problém vybíjení baterie v klidu bere 300mA po vytažení této pojistky ustane odběr na 1mA a zdá se mií že vše funguje (teda uplně vše jsem nevyzkoušel) postka se nachází u řidiče pod volantem v pojistkovce dík všem
-
- Aktivista
Re: Megane II 1,6 16V 83kw pojistka
bílá pojistka je tam l,m, a v 25A ne?Marek67 píše:Prosím o radu potřeboval bych vědět co jistí ta mini pojistka bílé barvy s popisem ST řeším totiž problém vybíjení baterie v klidu bere 300mA po vytažení této pojistky ustane odběr na 1mA a zdá se mií že vše funguje (teda uplně vše jsem nevyzkoušel) postka se nachází u řidiče pod volantem v pojistkovce dík všem
Re: Megane II 1,6 16V 83kw pojistka
ne amperáž na ní napsaná není ale už jsem na to došel tato pojistka napájí autorádio original renault a to rádio neusíná takže vyřešeno opravou rádiaslovacek.milos píše:bílá pojistka je tam l,m, a v 25A ne?Marek67 píše:Prosím o radu potřeboval bych vědět co jistí ta mini pojistka bílé barvy s popisem ST řeším totiž problém vybíjení baterie v klidu bere 300mA po vytažení této pojistky ustane odběr na 1mA a zdá se mií že vše funguje (teda uplně vše jsem nevyzkoušel) postka se nachází u řidiče pod volantem v pojistkovce dík všem