asi to má absťák po meřo

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přesně to samé jsem zjistil já. Asi před rokem jsem tu řešil klepání při akceleraci na Ducatu 2,2. Pak jsem začal tankovat Vervu, zaslepil EGR a motor šel dobře. Po nějaké době jsem natankoval znova u EO a motor začal klepat. Od té doby už tankuju jen u Benziny a v pohodě.boobika píše:od té doby, co jezdím na naftu od eurooilu jsou slyšet vstřikovače jako prase. chytá to pěkně, jede taky, ale nějak to není ono.
asi to má absťák po meřo
před nějakou dobou byl u nás ve světě motorů článek s testem prem. naft a u omv maxmotion diesel psali, že se jako jediná s porovnávaných paliv nejen dováží do čr, ale i vyrábí nějakou jinou metodou. nepamatuji se už přesně. ale je pravda, že ta nafta je úplně čirá - bezbarvádolar100 píše:Vie niekto naisto ci OMV premiove paliva sa vozia zo Schwechatu a niesu z Slovnaftu? Lebo ani na pumpe mi nevedeli povedat, ale cital som to na fore..
Tak je šuldo. tu ja to riešilo:šulda píše:Každej rok se objeví několik takovýchto témat, stejná debata a stejný výsledek = o ničem, fakt je lepší jít na to pivo
jezdím s cisternou už několik let pro omw,zavážím půlku moravy ... všechno vozím ze schwechatu,žádný posraný slovnaft....PRAVDA O SHELLU JE TA ŽE SE MÍCHÁ V ČESKU..z německým shellem to má stejné akorát logo...dolar100 píše:Vie niekto naisto ci OMV premiove paliva sa vozia zo Schwechatu a niesu z Slovnaftu? Lebo ani na pumpe mi nevedeli povedat, ale cital som to na fore..