Nestartuje Audi A4 B6 1.9 96kw AWX
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nestartuje Audi A4 B6 1.9 96kw AWX
Problém nastal když jsem zapoměl dát sponku na ventil na palivovém filtru. Po cca 1km auto zdechlo, motor se zavzdušnil. Pak jsem tam dal sponku, po chvíli nastartoval. Po 2 minutách auto zdechlo, po 5 minutách startování chytlo ae zase po 2minutách zdechlo. Od té doby se nepodařilo nastartovat. Na diagnostice to žádné chyby nenapíše. Nafta po otočení klíčku z filtru jde. když jsem dal průhlednou hadičku mezi filtr a tandem, a startoval tak se nafta ani nepohla, soudim podle bubliny která tam byla. Když jsem odpojil hadičku od tandemu k filtru a startoval tak nesála. Má tandem sát, a nebo se tam nafta dotlačí jen podávacím čerpadlem v nádrži? Prosím o rady. Předem díky.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Rychly Jakub
- Přispěvovatel
Re: Nestartuje Audi A4 B6 1.9 96kw AWX
Tandem má sát, měl bys vidět pohyb nafty v průhledné hadičce. Dej průhlednou i na vratku. Nevím jestli to má šroubek na hlavě filtru, ale když ho zaliješ chybu neuděláš. Jinak lanostarter je taky řešení (na trojku a kousek, ne to rvát 10 kmbrumik píše:Problém nastal když jsem zapoměl dát sponku na ventil na palivovém filtru. Po cca 1km auto zdechlo, motor se zavzdušnil. Pak jsem tam dal sponku, po chvíli nastartoval. Po 2 minutách auto zdechlo, po 5 minutách startování chytlo ae zase po 2minutách zdechlo. Od té doby se nepodařilo nastartovat. Na diagnostice to žádné chyby nenapíše. Nafta po otočení klíčku z filtru jde. když jsem dal průhlednou hadičku mezi filtr a tandem, a startoval tak se nafta ani nepohla, soudim podle bubliny která tam byla. Když jsem odpojil hadičku od tandemu k filtru a startoval tak nesála. Má tandem sát, a nebo se tam nafta dotlačí jen podávacím čerpadlem v nádrži? Prosím o rady. Předem díky.
-
slovacek.milos
- Aktivista
nebo si nastuduj nějaký manuál jestli tam nemáš vzduch,brumik píše:nastartováno čističem brzdnaftu si to nenatáhlo, takže zítra výměna tandemu. Průhlednou hadičku jsem měl mezi filtrem a tandemem, ale ani se nehla.
před dvěma lety jsem měl před barákem novéjší auto značku jsem ani nikdy neslyšel, to bylo snad z azstrálie a nejelo, čumím do toho a pedečko, a velká výbava,
zjistil jsem že v nádrži není nafta tak jsem natankoval a tak po chvilkách startoval, motor ochotně točil, podporovaný baterkou,
za dva dny motor chytnul
Jo, dneska dojít nafta není žádná sranda, výrobce vůbec nepočítá s tím, že se to může stát. Myslí si, že to auto je hrnečku vař a ne stroj. Mému známému došla nafta u CDI/chtěl dojet k pumpě , kde byla nafta o 20 halířů levnější/mimochodem je to milionář a já ho táhnul na laně minimálně 1 km a to má CDI inteligentní mechanické podávací čerpadlo.... 
nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
blbá stará liazka s bošáckým čerpadlem jen plive naftu a nic každý ti řekne čerpadlo KOjericho-3 píše:Jo, dneska dojít nafta není žádná sranda, výrobce vůbec nepočítá s tím, že se to může stát. Myslí si, že to auto je hrnečku vař a ne stroj. Mému známému došla nafta u CDI/chtěl dojet k pumpě , kde byla nafta o 20 halířů levnější/mimochodem je to milionář a já ho táhnul na laně minimálně 1 km a to má CDI inteligentní mechanické podávací čerpadlo....
kompresor tatra třista metrů a
Tak dneska nahozen tandem, po chvili to chytlo, a po chvili zase zdechlo a nechytlo už. Jeden známej říkal, že bud relé čerpadla v nádrži. Ze by cerpadlo dávalo jen pri startovaní, a když už běží motor že ne. Bohužel jsem nestihl ho poslouchat jestli běží nebo ne při nastartovaném motoru. A nebo to čerpadlo nedává takovej tlak. Co si o tom myslíte?
Tak dneska jsem ještě zkoušel, jestli čerpadlo tlačí ikdyž startuju. Tlačilo nějak. Poté jsem to zkusil na kámošově passatu b5.5 Taky 1.9 96 ale AVF, a tam mu to chcalo jako o zavod a ne jenom curkem jako mě. Takže o vypadá na čerpadlo v nádrži nebo je nějak přicpané. Tak zítra zkouknu jestli tam není nějakej bordel.
-
slovacek.milos
- Aktivista
nebo je prasklé a teče ti zpět do nádržebrumik píše:Tak dneska jsem ještě zkoušel, jestli čerpadlo tlačí ikdyž startuju. Tlačilo nějak. Poté jsem to zkusil na kámošově passatu b5.5 Taky 1.9 96 ale AVF, a tam mu to chcalo jako o zavod a ne jenom curkem jako mě. Takže o vypadá na čerpadlo v nádrži nebo je nějak přicpané. Tak zítra zkouknu jestli tam není nějakej bordel.