LEON ARL na volnoběch pocukává,třepe mírně
Moderátoři: šulda, Moderátoři
LEON ARL na volnoběch pocukává,třepe mírně
nová komplet spojka SACHS+HDS57 najeto 2000km,před tím spojka K.O. třepalo to hrozně,teď namontovaná nová spojka a pořád třepe ale mírně,nejvíce úplně zastudena to dělá,před časem byli venku vstřiky asi před 10tis KM a napružovali se kontakty,mohl by to dělat některý silentblok???ten u nápravnice je rok starý.Jinak hodnoty vstřiků 0.5 0.2 0.0 0.1
Naposledy upravil(a) TomášTDI dne 11 pro 2013, 16:39, celkem upraveno 1 x.
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
přidám se..
mám ten samý problém na Leon ARL, dvouhmota zánovní, za studena se třepe auto (silentblok u napravnice jsem 'přitvrdil' - žádná změna) po vyšlápnutí spojky nebo zahřátém motoru to nedělá!!?
jj taky to nechápu proč to dělá,prostě to nasere,celý set nový a prostě nepatrně to třepe na semaforu by mě hráblo
prý to může být i selentblok zavěšení převodovky,ale raději bych si nechal poradit,asi zkusím vyhodit filtrbox a mrknu na nebo nebo nevím jak jinak,právě mě zajímá jestli někdo poradí,třeba je natržený,jenže prý výměně spojky jsem ho neprohlížel,moje chyba,a nezkoušel jsi napružit kontakty na vstřikách?to taky pomůže.třepe se to stejně i s vyšláplou spojkou.
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
.
silentblok převodovky jsem měl taky venku
vypadal v pohodě, žádné trhliny nic.. napružit kontakty jsem nezkoušel, v tom problém nevidím, mi to pravě třepe jen za studena na neutral, když vyšlápnu spojku (Sachs) tak to přestane, pak se to ohřeje na 70, dělá to míň, na zahřátém už to nedělá vůbec
.. spíš by mě zajímalo jestli to nemůže dělat načatá převodovka!? snad tady někoho něco napadne 
jj jako věřím tomu,ale že by sakra oboum nám to dělalo??je fakt že ani já ani on nevíme přesně jak ná to třepe že...ale jako aji bych to zkusil vyměnit tu kabeláž.
myslim ze toto je dost popularny problem. Trasenie sa zvykne vytratit ak sa zapnu nejake spotrebice ako klima, vyhrievanie okna atd- zatazi sa system alebo auto stoji z kopca-do kopca tak sa to zhorsuje-zlepsuje.
Pomohla mi vymena vsetkych silentblokov motora a prevodovky - spodna kost som dal polku powerflex polku gumu, horne silentbloky z cupry R -vyzerali trochu pevnejsie (kupoval som aj nove Optimal a tie boli ako blato od nova, takze tomu by som sa vyhol).
Dalsia vec co pomaha je zvysenie volnobeznych otacok.
Pomohla mi vymena vsetkych silentblokov motora a prevodovky - spodna kost som dal polku powerflex polku gumu, horne silentbloky z cupry R -vyzerali trochu pevnejsie (kupoval som aj nove Optimal a tie boli ako blato od nova, takze tomu by som sa vyhol).
Dalsia vec co pomaha je zvysenie volnobeznych otacok.
Seat Leon 1,9 TDI ARL ,355PS/ 650NM GT2262VKLR, trysky FIRAD+120%, upravena hlava, CHIP by ROBOT, vyfuk komplet nerez 80mm->70mm, Spojka SACHS race keramika, HP sporting, RS brzdy
http://picbg.net/u/283/4760/362493.gif
před tím když jsem měl dvouhmotu totálně v prdeli tak to na volnoběh třepalo dost ale pokud jsem se mírně fakt mírně dotknul plynu,tak to přestalo ale teď mi přijde s novou dvouhmotou že to mírně třepe občas to zakucká aji když přidám plyn,ani ne 1000otáček a zdá se mi že to pořád třepe,je fakt že ty silentbloky můžou být už špatný,u převodovky pod filtrboxem prý taky odchází ale vím že když jsem měl sundanou tu spodní kost,tak ten motor n těch dvou silentblokách na kraji se houpal jak houpačka ale fakt jako volně až jsem čuměl jestli je to normální....tak budu muset na o mrknout
tak tie si urcite vymen ako prve, potom ries dalsie veci
Seat Leon 1,9 TDI ARL ,355PS/ 650NM GT2262VKLR, trysky FIRAD+120%, upravena hlava, CHIP by ROBOT, vyfuk komplet nerez 80mm->70mm, Spojka SACHS race keramika, HP sporting, RS brzdy
tak jsem dnes zkusil jen tak vyměnit kabeláž ke vstřikům,žádná změna
ale ten silentblok u převodovky se mi teda zdá nějaký dost volný,takže ho koupím a uvidím,jinak když zapnu klimu dělá to pořád,jen doufám že dvouhmota která má asi 1500km to nedělá 
Cukani na volnobeh
Tak jsem se zaregistroval, abych odpovedel.nogis píše:kabely v hlavě dokážou neskutečný věci a kolikrát nepomohlo vůbec nic, jen výměna. můžeš je měřit multimetrem, pružit i letovat kontakty, veškerý hodnoty jsou správný a nic. klidně bych to na ně viděl.
Cukani na volnobeh pri studenem motoru a potom po cca par mesicich i prechod do nouzaku, kdy jely jen 3 valce v nizsich otackach studeneho motoru... To je ono?
KABELY u vstrikovace. Cca 1500 Kc novy. Ale to ukaze i diagnostika, hlasilo to chyba zapalovani ve valci....