trysky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Sběrač informací
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
tak, mněl jsem to v servisu kvůli ramenu na předku a že mám problémy ze startem jak už jsem psal jinde(zase studený starty) tak jsem nechal vyndat vstřiky a nechal skontrolovat, servisák je odvezl k člověku kterej má na to mašinku nebo co a ten řek že jsou v čudu teď bych kecal jak, ja to mu nerozumím zejtra dám přesnější info a jen pro info rameno jsem mněnil kvůli tomu že jsem neprošel TK emise OK ale zeptal se mně kdy jsem mněnil vstřiky u dvoutisíc to haprovalo .jo k tomu kolik maj zasebou to já nevým ale podle toho co dávám postupně do kupi tak bych vjeřil že jsou origo a já mám 300 000 tak co?
octule 2.0 BKD
- Kornout
- Aktivista
Trysky se zkoušej tlakovou pumpu, na manometru kontroluješ tlak, kdy otevřou, dále krásně vidíš jak rozstřikujou či ukapávaj.
Jinak pokud se podíváte sem http://dieselpower.cz/forum_old/viewtop ... 3&t_id=323 tak na konci je krásné foto vstřku ve zkušebně, sic je to CR, ale kužel je stejnej.
Jinak ta pumpa, co se to běžně zkouší vypadá jako pumpa na rozpínák.
Jinak pokud se podíváte sem http://dieselpower.cz/forum_old/viewtop ... 3&t_id=323 tak na konci je krásné foto vstřku ve zkušebně, sic je to CR, ale kužel je stejnej.
Jinak ta pumpa, co se to běžně zkouší vypadá jako pumpa na rozpínák.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
je možný že bych mněl ten problem se startem no ono to i blbne při jízděpod dva tisíce kvůli těm vstřikům ja setim trápim už dost dlouho ve VW my řekli že čerpadlo my hlásí nějaký blbosti,načtení bloku 4 860/min 0.8%v.OT 4.4%n.OT 96% nevým co to znamená ještě byl názor žeby byl v čudu ten třetí vstřik z čidlem co ty na to.
octule 2.0 BKD
- Pepe Karita
- Přispěvovatel