Peugeot HDI chyba P0020

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Marča
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Peugeot HDI chyba P0020

Příspěvek od Marča »

Dobrý den.
Mám peugeot 807 2.0 HDI 79kw.
Vozidlo nelze nastartovat. Diagnostika napsala zavadu P0020.
Možná to s tím nesouvisí, ale zároven nefunguje el. stahování oken.
Moc děkuji za každou radu, jsme už zoufalí.
Hezký večer.
P-DIAG
Přispěvovatel

Příspěvek od P-DIAG »

Za 1. Diagnostika co vyhodí nějaký chybový kod a nic víc ,není u mě diagnostika. Chce to použít hlavně měřené hodnoty při startu a hned musí být jasno.
za 2. Pokud je auto v ECO mode jako že asi bude když delší dobu neběželo ,jsou komfortní funkce jako stahování oken odstaveny.

Podle DTC (pokud je závada trvalá) bych typnul na problém ze signálem vačky .Chce to změřit jestli je synchronizace při startu v pořádku. Diagnostika,osciloskop... klidně to může být i skočený na rozvodech.
Opravy autoelektriky,autoelektroniky,diagnostika,programování jednotek atd...
Marča
Sběrač informací

Příspěvek od Marča »

P-DIAG píše:Za 1. Diagnostika co vyhodí nějaký chybový kod a nic víc ,není u mě diagnostika. Chce to použít hlavně měřené hodnoty při startu a hned musí být jasno.
za 2. Pokud je auto v ECO mode jako že asi bude když delší dobu neběželo ,jsou komfortní funkce jako stahování oken odstaveny.

Podle DTC (pokud je závada trvalá) bych typnul na problém ze signálem vačky .Chce to změřit jestli je synchronizace při startu v pořádku. Diagnostika,osciloskop... klidně to může být i skočený na rozvodech.
Souhlasím.
Zkoušelo se dát čidlo vačky, ale závada stejna.
Rozvody sedí (aretace vačky a kliky na setrvačníku).
P-DIAG
Přispěvovatel

Příspěvek od P-DIAG »

Jistota je vzít osciloskop a měřit přímo na řídící jednotce průběh signálu vačka a klika jak jsou vůči sobě postavené . V diagnostice je v měřených hodnotách stav synchronizace ANO - NE , co tam skočí při startu? A co tlak paliva na railu ,na kolik při startu nabíhá?
Opravy autoelektriky,autoelektroniky,diagnostika,programování jednotek atd...
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“