Autoalarm CA-320 Jablotron
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Autoalarm CA-320 Jablotron
Ford galaxy 1,9 TDI 66Kw,AHU,1997.Asi měsíc odpojená baterka kvůli demontáži a opravě převodovky. Po opětovném namontování nejde odblokovat imobilizér Autoalarm CA-320 Jablotron.Kontrolka která signalizuje blokování, při zmáčknutí správného tlačítka sice zhasne ale nerozsvítí se podsvícení budíků a startér ani necvakne. Nemá někdo schéma jak je tato kra….ina zapojena nebo jak to co nejrychleji vyřadit s činnosti. Moc dík.

Toto ti nepomoze . Autoalarm CA-320 je do auta dokladany cize ho musis najst a zistit ktore okruhy boli montazou alarmu rozpojene a tie musis nazad premostit .... vyzera to na napajanie pristrojovky a starter ...alebo len plus po kluciku ..pozri kable od spinacky ci tam najdes nieco dorabane...jericho-3 píše:Zapni klíček a zkus zastartoval nakrátko u startéru...někdy se musí vzbudit...
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Re: Autoalarm CA-320 Jablotron
http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/auto ... utoalarmu/Edmund píše:Ford galaxy 1,9 TDI 66Kw,AHU,1997.Asi měsíc odpojená baterka kvůli demontáži a opravě převodovky. Po opětovném namontování nejde odblokovat imobilizér Autoalarm CA-320 Jablotron.Kontrolka která signalizuje blokování, při zmáčknutí správného tlačítka sice zhasne ale nerozsvítí se podsvícení budíků a startér ani necvakne. Nemá někdo schéma jak je tato kra….ina zapojena nebo jak to co nejrychleji vyřadit s činnosti. Moc dík.![]()
![]()
Zdravim pánové,
potřebuji prosim Vás pomoc s tímto alarmem JABLOTRON CA-320 a CL-20A . Jedná se o to že jsem na R Thalii sundaval přístrojovku a odpojil jsem tento alarm. Po následném zapojení všech konektorů i s tímto alarmem auto pouze zamyká na dálku a to obouma tlačítkama. Jinak auto normálně chýtá.Našel jsem nějaké schémata zapojení a nastavení ale vůbec to nereaguje na postup který je tam popsaný viz odkaz http://www.systemalarm.cz/fotky3410/fot ... F59500.pdf . V krabičce CL-20A relé cvaká. Zkontroloval jsem pojistky i kostry a vše v pořádku.
Můžete prosim poradit
, budu moc vděčný za každou radu.
Děkuji Mirek
potřebuji prosim Vás pomoc s tímto alarmem JABLOTRON CA-320 a CL-20A . Jedná se o to že jsem na R Thalii sundaval přístrojovku a odpojil jsem tento alarm. Po následném zapojení všech konektorů i s tímto alarmem auto pouze zamyká na dálku a to obouma tlačítkama. Jinak auto normálně chýtá.Našel jsem nějaké schémata zapojení a nastavení ale vůbec to nereaguje na postup který je tam popsaný viz odkaz http://www.systemalarm.cz/fotky3410/fot ... F59500.pdf . V krabičce CL-20A relé cvaká. Zkontroloval jsem pojistky i kostry a vše v pořádku.
Můžete prosim poradit
Děkuji Mirek
F1 1.9Sdi r.v.02 405000km, spolehlivý pracant
naprogramuj znova ovladače a to tak že zapneš klíček do kontrolek a 5 krát zmáčkneš to nouzový tlačítko valet ozve se zvukový signál a ty zmáčkneš postupně na ovladačích libovolné tlačítko zvukový signál ti to potvrdí pak vypnout klíček a je naprogramováno
jinak 320ka je alarm a cl 20a je uni centrál
pokud to na odmykání reaguje tak že v krabičce centrálu je slyšet relé je třeba kouknout proč to nereaguje -ten centrál na klíček zamkne??
není možní že se někde přelomil drát
třeba mezi dveřma řidiče
sou správně a dobře nacvaklý konektory a to jak v řj tak u motorku centrálu
je to uni centrál není možný že se nák šouplo táhlo od motorku ve dveřích řidiče či spolujezdce
jinak 320ka je alarm a cl 20a je uni centrál
pokud to na odmykání reaguje tak že v krabičce centrálu je slyšet relé je třeba kouknout proč to nereaguje -ten centrál na klíček zamkne??
není možní že se někde přelomil drát
sou správně a dobře nacvaklý konektory a to jak v řj tak u motorku centrálu
je to uni centrál není možný že se nák šouplo táhlo od motorku ve dveřích řidiče či spolujezdce
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
no právě že když zmáčknu to tlačítko valet podle návodu tak se neozve žadný zvuk
. Táhla jsem zkoušel ve všech dveří. Zkusim ty kabely ve dveřích. Jinak už nevim
. jinak konektory jsem kontroloval třikrát
. A na klíček to normálně zamkne všechny dveře i odemkne.
pokud to na klíček chodí tak znova na ŘJ centrálu najít drát na kterej to odemkne podotýkám že je třeba mít zacvaklý dveřní zámky jinak se nedohledáš a na tento drát natáhnout novým drátem odmykací impuls z řj alarmu
máš ověřeno žárovkou proti plus 12Voltů že ti de z řj alarmu při odemykání mínusovej impuls
- žárovka při odemknutí by měla bliknout
máš ověřeno žárovkou proti plus 12Voltů že ti de z řj alarmu při odemykání mínusovej impuls
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Tak jsem to nějak prozkoušel
a poznatky jsou takové. Že když připojim žárovkovou zkoušečku na kostru a připojim zkoušečku na modrobílý pin v řj tak se to odemkne a když na černobílý tak se auto zamkne.. poté když udělám to samé na hnědý tak se to zamkne a když na bílý tak se to odemkne (tohle je bez dálky)
.A když připojim zkoušečku a poslední zelený kabel a chci to zamknout dálkou tak zkušečka problikne a auto zamkne ale už neodemkne. To s tim nataženim nového kabelu na odemykání myslíš kam ??????? Jsem na el. uplně marnej
a náš el. co k nám jezdí má dovču
. Dík moc za pomoc
.