Golf 3 TDi 66kw 1995 1Z Má cenu to čipovat?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

chiptuning píše:
Venca píše:Jj presne, kdyz das trysky Sprint 520 tak budes mit 115 Ps, zaroven udelas udrzbu a snizis spotrebu, stejne mas spoustu km najeto. Navic tam nic jen tak nenahrajes, musis v jednotce chip pajet a novy nahrat v programatoru 8)
U tohoto motoru je 120 Ps tak maximum, co si muzes dovolit bez velkeho rizika.
jak pise venca udrzba je treba,to se to porad jezdi nic se nedeje,ale pak zacne odkapavat vstrik a dopadne to takhle a to bez varovani to najednou jezdi na tri valce (rofl)
Obrázek
Obrázek
už jsem viděl stroj, kde se řeže a vrtá vodou, ale že se to dá dělat taky naftou jsem nevěděl (LOL)
FlashA4
Přispěvovatel

Příspěvek od FlashA4 »

Huml píše:
chiptuning píše:
Venca píše:Jj presne, kdyz das trysky Sprint 520 tak budes mit 115 Ps, zaroven udelas udrzbu a snizis spotrebu, stejne mas spoustu km najeto. Navic tam nic jen tak nenahrajes, musis v jednotce chip pajet a novy nahrat v programatoru 8)
U tohoto motoru je 120 Ps tak maximum, co si muzes dovolit bez velkeho rizika.
jak pise venca udrzba je treba,to se to porad jezdi nic se nedeje,ale pak zacne odkapavat vstrik a dopadne to takhle a to bez varovani to najednou jezdi na tri valce (rofl)
Obrázek
Obrázek
už jsem viděl stroj, kde se řeže a vrtá vodou, ale že se to dá dělat taky naftou jsem nevěděl (LOL)
akorát že sou ty stroje k tomu vyvynutý, ale nafta k tomu řezání do pístu moc vyvinutá není protože pak to nejede, že jo klucí (LOL) (LOL) (LOL)
Audi A4 TDi, 1Z, Sprint 520, EGR off, KAT off, Filtr Green, převody 81 KW.
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

nahodou nafta nejenom ze reze ale za dobrych teplot by mohla i svaret (LOL) (LOL) (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“