vložkování uložení PD vstřiků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vložkování uložení PD vstřiků
Má někdo udělanou hlavu-vyvložkování uložení vstřiků.Chtěl bych to udělat na jedné hlavě motoru a nevím jestli to vydrží nebo ne.Je to už po 250tkm pěkně vymačkaný.Nabízí to Pejšek ze Slanýho,ale neviděl jsem to na vlastní oči.Tak scháním někoho,kdo to už řešil.Děkuji za info
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
dělají to i tady: http://www.opravarenstvi.cz/
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Přispěvovatel
Re: vložkování uložení PD vstřiků
Robili mi to tam na Sharane AUY. Odvtedy mam najazdenych asi 5000km, viac k tomu nepoviemsharik4x4 píše:Má někdo udělanou hlavu-vyvložkování uložení vstřiků.Chtěl bych to udělat na jedné hlavě motoru a nevím jestli to vydrží nebo ne.Je to už po 250tkm pěkně vymačkaný.Nabízí to Pejšek ze Slanýho,ale neviděl jsem to na vlastní oči.Tak scháním někoho,kdo to už řešil.Děkuji za info

Zatím se mi vždycky podařilo strhnout hranu smirglem a připadne dat větší gumičku, pouze tu horní ostatní byly ok. A to jsem tu posledne mel staryho passata který to mel teda fest vymlaceny. Takže nějaký vlozkovani jsem zatím neměl zkušenost.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
-
- Přispěvovatel
Hlava
Přerovnání,sedla, vodítka,ventily,gufera,vložkování uložení dělá klučina ze Zubří...
To je situace!