cau. chtěl sem se zeptat měli agr 1999 dvouhmoty? mělo by to být origo 66kw a mám divnej pocit, protože to dělá to samý co dělala moje ahf při dojíždění na volnoběh - vynechávání chodu jako na tři dva válce a dokonce se to mírně rozhazuje na místě na volnoběh. je to dvouhmota ko?
Skusal si vyradit ci sa zacne triast ?alebo pri rozbehnuti ? . Ja som mal podobny problem a pomohlo vycistenie egr ventilu a sania. tiez mi to tak jemne ako keby vynechavalo .
když dojíždím ke křižovatce, vyřadím a přibržduju tak to vynechává. jak zastavím a pustím brzdu tak to hned přestane. pročítám forum a někdo zkoušel odpojovat spojkový čidlo.. zkusím i to sání , ale tohle není moc jemné vychávání tohle je hodně rpostě se to hádá..
koukal sem byla tam nějaká 1,6 nevím proč tak nízká ale taky my to bylo divný, co pročítám forum i vwclubsk tak setrváky moc nepomohly vyměnit...ale zatím sem se ničeho přesvědčivýho nedočetl. čtu dál
jinak díky zkusím tu dávku. na čerpadle se přidává na kterou stranu?
včera sem o tom pročetl celý forum. informací hafo, ale nevíc sem si z toho vzal jak psal huml, že je to softwerovomechanický problém(staré ŘJ nedokáží srovnat motor když je načnutý setrvák)
zkusím dát dávku na 3.4 uvidím.
tak sem zkusil ale dostal sem se jen na 2,8 víc mě to přes vag nepustí ale je to o poznání lepší. tak potřebuju poradit jestli se štelunk na čerpadle povoluje těma šroubama na obrázku a přidání dávky směrem od rozvodů? dík
asi to musel někdo ladit protože ta dávka byla fakt malá a spotřeba nepřiměřeně větší.
tak přidáním dávky pomohlo asi na 50% a asi budu muset řešit tu spojku. pomohlo by to řešit jednohmotou? nebo to bude to samy? pokud ano tak jakou, proože sem měl valeo a to nefunguje...