BMW 320D r.v. 2000 Remenica kluky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No co ti poviem.... Stalo sa. Uz sa mi dlho nestalo ze by som musel vytiahnut horak... Aspon dam na vymenu kyslik dobuducna...Ladas píše:njn když jsi na tom dováděl že praskaly ořechy tak se nediv kdybys ho dal do červena hned a bouchačku tak řetěz ani neví že to povoluješ...
No tak je to vyriesene, luply tam 2 sacie, to si zosebou zobralo aj spicku zhavky no a ta sa zasekla vo vstreku

Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
oheň je velký pomocník už od dob pravěku takže nějaká brambora se z něj neposere měl jsi vidět když jsem na ML řezal šroub ramene co v něm byl zahnilej nakonec byl taky oheň protože na pilku ani flexu to neslyšelo 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!

Mrdky to jsou... a po té, co mi prošlo pod rukama i nějaké to "F"-ko od BMW a Octavia III můžu říct, že se máme na co těšit... např. 1.6tdi -najeto 2000km (slovy dvatisícekilometrů) teče olej z výměníku voda/vzduch na sání, sere olej někde pod rozvodama a při studeném startu jde na 3 válce...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D