trafic 2.5 dci svítí žhavení

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
trafic
Sběrač informací
Odpovědi: 0

trafic 2.5 dci svítí žhavení

Příspěvek od trafic »

zdravím zde na foru.mam problém,rozsvítilo se mi žhavení.zajel jsem na diag.egr zkrat na kostru.koupil jsme nový.znovu diag vymazána paměť.po týdnu opět svítí žhavení.co to může být?tím egrem to asi nebylo....
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Znova diag.
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

bylo provedeno zakladni nastaveni egru? co to pise za chyby?
trafic
Sběrač informací

Příspěvek od trafic »

Nove zakladni nastaveni egru nebylo provedeno.myslel jsem ,ze se to nastavy pocitac sam.ale ze se to rozsvitilo po asi 300kilometrech.zajedu na diag a uvidime co je.ale auto jede zcela normalne,i spotreba se nehnula....
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

trafic píše:Nove zakladni nastaveni egru nebylo provedeno.myslel jsem ,ze se to nastavy pocitac sam.ale ze se to rozsvitilo po asi 300kilometrech.zajedu na diag a uvidime co je.ale auto jede zcela normalne,i spotreba se nehnula....
Rele zhavenia je ok? Pozor na zhavky, niekedy to zamiesaju. Taktiez ked ti prdne zhavic, svieti kontrolka moturu!!

Pre priklad. C4 picasso, vadny EGR sa rovna odrezana komunikacia ABS ESP a nezmyselny chyby v elektrickej rucnej. Miestami ani automatika nefunguje... Obzvlat pri semi automete!
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
trafic
Sběrač informací

Příspěvek od trafic »

tak jsem byl na diag a nic se ztoho nevyklubalo.bylo tam jen něco jako spínací relé příliš brzo odpojeno.nic víc.kamarád to odpíchnul a mam jezdit.

mám na autě vypínač proti nastartování.renaulty maj v motorové části nárazovej spínač (kuličku).udělal jsem si vypínač tak,že rozpojim obvod.motor pak točí točí ale nenaskočí.říkal mi kamarád,že by to mohlo být tím.zkusím ho nepoužívat a uvidím....
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“