BMW 330d LCI m-packet (seria)
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
BMW 330d LCI m-packet (seria)
pridavam sem moj graf je to seria akurat tam mam KN filter ,zatial som nic neupravoval nakolko som mal este zaruku ,ale uz mi bude koncit teraz v lete ,tak pouvazujem ci to dam upravit ,alebo to necham tak ...

Naposledy upravil(a) THX24 dne 02 bře 2014, 11:49, celkem upraveno 1 x.
-
PROFITUNER
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Musis si koupit MB, tam mas servis zdarmaTDI tech píše:Sak ten M paket aj cele BMW ta rychlo prejde ked sa stym ukazes na velkej servisnej prehliadke v bavariidolar100 píše:M packet je pecka
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

neviem preco by ma to hned malo prejst ten M paket ,nepochopil som pointu
ja som s autom velmi spokojny ako jazdne vlasnosti tak po motorickej stranke
zaruku nemam zadarmo ,ale mam ju predlzenu ,takze som spoko ...
a tak isto audi a MB nieje to co bejvavalo
nehovoriac o TFSI motoroch
teraz je to cielene narokom aby si navstevoval castejsie servis ,to je moj nazor na vec ,cize nezastavam sa ani jednej znacky
a vdaka ze sa paci auto
ja som s autom velmi spokojny ako jazdne vlasnosti tak po motorickej stranke
zaruku nemam zadarmo ,ale mam ju predlzenu ,takze som spoko ...
a tak isto audi a MB nieje to co bejvavalo
teraz je to cielene narokom aby si navstevoval castejsie servis ,to je moj nazor na vec ,cize nezastavam sa ani jednej znacky
a vdaka ze sa paci auto
Naposledy upravil(a) THX24 dne 06 bře 2014, 09:34, celkem upraveno 1 x.
ale ja neservisujem auto v BMW a tak isto by si nechal v mercedese a audi
ani oleje a filtre neriesim cez BMW ... nemam to v mojom baliku ,keby som mal tak to ide cez nich ,ale im neverim cize som si to nezaplatil a radsej mi to robi moj mechanik ... zaruku mam na to ked sa stane nieco vaznejsie s autom ,zatial vsetko ide ...
ani oleje a filtre neriesim cez BMW ... nemam to v mojom baliku ,keby som mal tak to ide cez nich ,ale im neverim cize som si to nezaplatil a radsej mi to robi moj mechanik ... zaruku mam na to ked sa stane nieco vaznejsie s autom ,zatial vsetko ide ...
TDI tech píše:ked im tam len za vymenu kotucov a dosticiek nechas 2500.- eur tak si spomenies na moje slovaTHX24 píše:neviem preco by ma to hned malo prejst ten M paket ,nepochopil som pointu![]()