ETKA 7.4 (PLUS)(International)(Germany) Problemy a Riesenia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- mirek
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Etka
Sayllo:
Udělá vám to proto jak to neaktualizujete pravidělné, ja taky jak obnovil nootebook a udělalo mně stejnou chybu ale vyřešil jsem to tak jak jsem psal než jsem aktualizoval měnil jsem postupně datum na nootebooku .
Udělá vám to proto jak to neaktualizujete pravidělné, ja taky jak obnovil nootebook a udělalo mně stejnou chybu ale vyřešil jsem to tak jak jsem psal než jsem aktualizoval měnil jsem postupně datum na nootebooku .
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
Sry ale bohužel sem se dneska k PC nedostal, až teď v práci mám čas tak sem hledal a našel www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=275518
Člověk se pořád učí.
Re: Etka
Nerozumiem iba ako to myslis ze postupne menit datum. Urobil si zlozky na ploche, nahadzal updaty do nich, originalne zlozky si nechal prazdne? Potom to mas teda vsetko na ploche, zmenis datum a prehadzes vsetko naspet do originalnych adresarov?mirek píše:Mně dělalo úplně stejnou chybu a vyřešil jsme to tak že stáhl jsem všechny aktualizace .
Updater je všechny stáhne do ETKA / Data a pak značky / AU / SE /SK /VW
Udělal jsem jsi stejne složky na ploše nakopíroval všechny stažené aktualizace do nich a pak změnil datum na nootebooku a postupně kopíroval se složek z plochy do ETKY kam mají jít a vše se instaluje bez problému jen musíte měnit postupně datum na nootebooku (PC).
Tak at vám to aktualizuje bez problému .
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
- mirek
- Přispěvovatel
Etka
myslel jsem tak nakupiruji z plochy do Etky do každe značky pár updatu nevím třeba 5 nastavím datum pulroku spátky a pak spusti Etky nainstaluji se updaty které jsi nakopiroval .
pak nakopiruj zase nějaké změn na novější datum a dělej to postupně až neaktulizuje všechny .
pak nakopiruj zase nějaké změn na novější datum a dělej to postupně až neaktulizuje všechny .
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
Re: Etka
Si si tym isty urcite? Isiel si s Etky 7.4 update 950? (vw) Dneska som sa mrdal stymi datumami, ale asi po 3 neuspesnich pokusoch som skoro otrhol uz motitor zo steny...pikkii píše:mne sa po zmene datumu na 1.10.2013 nainstalovali vsetky aktualizacie a hotovo...zmenil som si datum spat a pouzivam etku doteraz...tak to skus takto..
Podarilo sa mi aj nejak tak zamiesat tie datumi, ze dokonca ta etka bezala aj na 950 a fungovala ok. Lenze ked som prihodil update subory, uz ich nechcela akceptovat. A krok spet sa mi akosi vytratil, lebo ani pri aktialnom datume uz ziadne stiahnute update nevidela.
Mě to funguje bez problémů. Musel jsem změnit datum (tušim o rok), stáhnul aktualizace pomoví 1.6. Pak jsem musel "smazat" nebo lépe přesunout updaty 10xx někam mimo, jinak mi to při aktualizaci vyhodilo chybu. Když jsem postupně vše aktualizoval, tak jsem přepnul na aktuální datum a běželo to bez problémů 

1. vymaz vsetky aktualizacie z etky (ktore mas momentalne natahane v PC)Sayllo píše:Podarilo sa mi aj nejak tak zamiesat tie datumi, ze dokonca ta etka bezala aj na 950 a fungovala ok. Lenze ked som prihodil update subory, uz ich nechcela akceptovat. A krok spet sa mi akosi vytratil, lebo ani pri aktialnom datume uz ziadne stiahnute update nevidela.
2. nastav datum o rok spat a stiahni odznova aktualizacie a spust etku
3. nastav datum o 3 mes dopredu a spust etku..
4. nastav datum na aktualny datum a spust etku mala by fungovat na 100perc....aspon mne to tak slo
Predtym ano, ale zakazdym nezdarenym pokus to islo odnova aj s Win, cize vzdy cisty zaciatok. KLUCOVE BOLO OBCAS RESTARTOVAT PC!!!!!!!šulda píše:V tom PC to budeš mít tak zajebaný že už ti nic nepojede
Po restarte etka SAMA vyhodila nainstalovane aktualizecie a povolila dalsie

Cely cas som iba zapol vypol etku. Raz som nechtial dal Log-off, lebo som to uz vzdal. Tak som to zapol nanovo, no sak este jedna sanca, a mrcha, ono to zabralo

Jo a este jedna rada, doma pouzivam pc hp Z820. Nakolko je tam nutnost pozivat x64 opercany, zaujimalo by ma, ktory stych asi 50 vysvetlenych sposobov na Etku funguje. Pokial sa pokusim spustit instalaciu, okamzite to stopne hlaska ......x64 bitt system atd....
Mate niekto spolahlivo, jednoduchu a bezproblemovo rozchodenu etku na x64 win 7?
Mate niekto spolahlivo, jednoduchu a bezproblemovo rozchodenu etku na x64 win 7?
-
- Aktivista
já jo, i elsu. Ale instaloval mi to tukydydes,protože já bych se s tím sral celej víkend. Ale mám Windows 7 Ultimate verzi,na nižších to prý nejde..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro