slabe brzdy-leon top sport
Moderátoři: šulda, Moderátoři
slabe brzdy-leon top sport
Kupil som leon top sport,auto je super v top stave,akurat brzdy sa mi nezdaju,predne su 312mm,zadne seriove,vsetky kotuce su vrtane zimmermann a dosky su ate,vsetko je ako nove,ale brzdovy pedal je tvrdsi oproti leonu s 280mm brzdami a aj to brzdi slabsie sa mi zda,treba az velmi dupnut na brzdu aby to brzdilo poriadne. Chcem zmerat podtlak,vie niekto aky ma byt? Pripadne ta kombinacia kotucov a dosiek to nemoze robit?
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
- marena tdi
- Aktivista
pokud je všechno dobře podtlak je -1 bar.
But si ty brzdy musí sednout nebo ta kombinace je proste spatna. Osobne si myslim ze do mesta není nic lepšího nez 280mm brzdy protože ty brzdi na dotek .
312mm jsou pekne ale je dost lidi co si na to proste stezuje . Jedno auto brzdi super další tri nic moc.Proste to vyžaduje vetsi silu na pedal .
But si ty brzdy musí sednout nebo ta kombinace je proste spatna. Osobne si myslim ze do mesta není nic lepšího nez 280mm brzdy protože ty brzdi na dotek .
312mm jsou pekne ale je dost lidi co si na to proste stezuje . Jedno auto brzdi super další tri nic moc.Proste to vyžaduje vetsi silu na pedal .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Když se právě zahřejou tak nebrzdí.možná že zimerman desky sou nic moc.zahřejvám je tak že už praskaj ve vrtání
Vrtaný kotouče už nechci.hučí
Vrtaný kotouče už nechci.hučí
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv
Daily-T4 mulťák acv
Musim tady s váma ohledně těch 312mm souhlasit, mam origo RS a ty 312 mi nepřijdou že by nějak výborně brzdili, větší síla na pedál každopádně a i po ohřátí je to slabota, Bratr ma O1 TDI s 280 a u těch si pŕi normalni jizde div nedam hlavou o sklo kdyz do toho skočim z toho mýho.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
já teda s 312 problém neměl. Brzdilo to dobře. Ale když jsem měl děravou hadici od vakuovky, tak to bylo jalový, to jo. Jinak maximální spokojenost..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Základ je desky a kotouče dobře zajet a samozřejmě správná kombinace.
Po zkušenostech s výrobky ATE už je na autě nechci a držím se osvědčené klasiky Brembo/Textar, ale musím opět zopakovat základ je dobře zajet aby se odpařilo pojivo a nevytvářelo na kotouči bordel kvůli kterému to pak nebrzdí.
Po zkušenostech s výrobky ATE už je na autě nechci a držím se osvědčené klasiky Brembo/Textar, ale musím opět zopakovat základ je dobře zajet aby se odpařilo pojivo a nevytvářelo na kotouči bordel kvůli kterému to pak nebrzdí.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ