Nefunkční elektrika dveří Superb II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nefunkční elektrika dveří Superb II
Ahoj,
začaly mi zlobit dveře řidiče na Superbu II 2008 - otevřu dveře, poblikává mi přisvětlovací žárovka v zrcátku, většinou se ani nerozsvítí interiér, dnes ráno mi přestalo fungovat ovládání oken i zamykání/odemykání od řidiče. Má Superb II ve dveřích pořád mikrospínač, jako první generace? To bych chápal jako to blikací světlo/interiér, ale proč nejde to ovládání oken a dveří? Že by nějakej štípnutej drát? VAG vůbec nevidí jednotku dveří, víceméně jsou problémy i s LZ dveřmi.
Nemá někdo zkušenost?
Díky moc.
začaly mi zlobit dveře řidiče na Superbu II 2008 - otevřu dveře, poblikává mi přisvětlovací žárovka v zrcátku, většinou se ani nerozsvítí interiér, dnes ráno mi přestalo fungovat ovládání oken i zamykání/odemykání od řidiče. Má Superb II ve dveřích pořád mikrospínač, jako první generace? To bych chápal jako to blikací světlo/interiér, ale proč nejde to ovládání oken a dveří? Že by nějakej štípnutej drát? VAG vůbec nevidí jednotku dveří, víceméně jsou problémy i s LZ dveřmi.
Nemá někdo zkušenost?
Díky moc.
Seat Leon 1M Cupra R under construction...
-
- Přispěvovatel
už jsem viděl i odpaleny dvě jednotky u A4. Nejdřív nešel reprák a pak všechno blikalo,stiralo,troubilo samo od sebe a jednu jednotku nebylo možný sehnat,tak nová za 7 tis. v audi po slevě 

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Přispěvovatel
nechci zakládat nové téma taky mi začalo zlobit zamykání a odemykání auta na dálku koupil jsem nový zámek a je to stejné jen vše se zamkne a odemkne jen řidičovy dveře jdou jen klíčem píše chybu 00928 a 00943 tak to vydím na ty dráty . Jak to řešíte sehnat nový svazek drátů nebo nějak nadpojit ?? Kdo mi poradí Děkuji jo je to Octavia v popisu kompet v elektrice
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
jj i S2 se láme v ohybu poděkujme ekologii za recyklované plasty a šetření na váze...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!