Atest folii na okna

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

d.d.t
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od d.d.t »

no hlavne v nemecku vemou to jejich zasrany kukatko (u nas uz ho maji taky) a jedes domu busem pac mas nezpusobily auto pro provoz a nebio zaplatis flastr ze to prevysuje hodnotu auta ale je otazkou na koho narazis (LOL) nekdy te nechaj a nekdy zkoumaj i obvazy v lekarnicce
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

majkl1 píše:Ukázali na svojí služební oktávku a řekli, že ta má z výroby 30% zatmavení skel a jestli se s nima prý chci dohadovat, zda moje folie jsou stejně propustné. Nebylo o čem diskutovat.
nejde o to jak se věci maji ale jak je můžou prokázat ;) a to bez měřáku nedokážou (noteeth) ale dneska už je maji (rofl)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Jarda S. píše:
majkl1 píše:Ukázali na svojí služební oktávku a řekli, že ta má z výroby 30% zatmavení skel a jestli se s nima prý chci dohadovat, zda moje folie jsou stejně propustné. Nebylo o čem diskutovat.
nejde o to jak se věci maji ale jak je můžou prokázat ;) a to bez měřáku nedokážou (noteeth) ale dneska už je maji (rofl)
"Nejde o to, jak se věci mají" - to je ryze čecháčský přístup ke všemu a podle toho to tady taky tak vypadá. :(

Já ty fólie bez keců sloupnul, protože očividně to byly ty samé, jako vzadu a ty měly na atestu prozměnu 60% (k tomu ještě nutno přičíst propustnost samotného skla, takže majitel přede mnou patrně za úplatek sehnal neodpovídající potvrzení) a v noci jsem musel na křižovatkách stahovat okénka z obavy, že přehlédnu nějakého chodce nebo cyklistu.

Když pak někoho sejmeš, protože jsi ho přehlédnul, pak zkus pozůstalým do očí tvrdit, že bez měřáku ti nic nedokážou. Myslím, že naopak záleží především na tom, jak se věci mají (a o dodržování zákonů to rozhodně není).
Passat 4motion AVF
rezna06
Nováček

folie

Příspěvek od rezna06 »

no právě z předku už jsem folie sundal a zadních bych je rád nechal. tak nevíte kde bych sehnal atest ? ..... předem dík za odpověd
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="majkl1"] známý je čechoslovák žije na slovensku s českým autem, má začerno jak sviňa nebo ošípaná,

přesně jak píšeš jak se sešeří musí otevřít okno aby nikoho nesejmul,
je tak zvyklý víc jak deset let OK je mu 51 leta nikdy nic ani neodřel

ted přesedlal z pežotka na fábku a zas začernil, asi chce být jiný v sk to zkázali
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Pokud vam nejde vylozene o zatmaveni predku, volil bych jednoznacne cirou folii. Ono uz nic jineho ani na tonovane okno nemuze prijit. Teplo to odrazi a nikoho to neprovokuje
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Atest na zadnych musi byt. Bol som koli tomu na prestupkovej komisii. Uhral som to bez pokuty,ale do tyzdna som musel pani doniest ukazat karticku s atestom.
Moj argument bol vtedy ten,ze auto tak bolo dovezene,preslo evidenčku,dve STK a nikto ma na to neupozornil. Preto mi dala tyzden na dolepenie kodov. Zbehnes do nejakej firmy a tam ti to za mierny poplatok spravia.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
vikino1
Přispěvovatel

Příspěvek od vikino1 »

Alfik tie kody musia byť nalepené na oknách? Mám ten istý prípad auto dovezené s foliami, vybavil som si kartičku a na tie kody na oknách mi povedali,že nemusia byť.
Seat Alhambra 1,9TDI AVG vymenený za AFN, egr off
slovacek.milos
Aktivista

co chodím na jedno stk tam to přetali řešit nekonečné dohadování

v dohledné době budou mít měřák
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Merak im je na zadne okna k prdu...
to Vikino1: Skor ich zaujimal kod atest 8SD na skle. Riesi sa to tak,ze ti vyrežu proužek folie a tam nalepia kod.
Passat Variant 1.8T APU
slovacek.milos
Aktivista

alfik píše:Merak im je na zadne okna k prdu...
to Vikino1: Skor ich zaujimal kod atest 8SD na skle. Riesi sa to tak,ze ti vyrežu proužek folie a tam nalepia kod.
nevím ale benga cz si koupili měřáky naměří ti sklo a pokud neodpovídá atest i kartička je ti k prdu a můžeš to škrabat dole
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Na štitku na skle miera zatmavenia neni. Je len v karticke,takze zadek nema zmysel merat. A ked ti niekto lepi kod,zmera foliu a hodnotu ti napise do karticky.
Pisem o CZ zakonoch. SK nepoznam.
Passat Variant 1.8T APU
mikl
Sběrač informací

Příspěvek od mikl »

slovacek.milos píše:
alfik píše:Merak im je na zadne okna k prdu...
nevím ale benga cz si koupili měřáky naměří ti sklo a pokud neodpovídá atest i kartička je ti k prdu a můžeš to škrabat dole
Myslíš Pocket detective,se kterým se začali ohánět někdy před dvěma lety?
http://www.gardco.com/pages/gloss/pocket_detective.cfm
Tak ten dodnes nemá patřičné schválení a homologaci dle zákona o metrologii a předpisu ECE č.43 zasklení a kontrola zasklení vozidel.
karelmacal
Přispěvovatel

Příspěvek od karelmacal »

jo policie na to sere ale na STK už atesty ctěj i na zadním :D
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

alfik píše: Preto mi dala tyzden na dolepenie kodov. Zbehnes do nejakej firmy a tam ti to za mierny poplatok spravia.
to je dost problém, atesty maji bejt pod folií (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“