mám Octavii RS s 1.8T, na motoru je nastrojená Cupra R 165kW - turbo, vstřiky, svody, váha vzduchu, MAP, celý výfuku vč. řj motoru, velký IC, 6Q převodovka. Auto jezdí na LPG.
První problém co řeším je vysoká spotřeba na volnoběh ... palubni pc po nastartování hází numera od 5.9l/h víš ... při zahřátí se nedostane pod 2l/h ... co jsem dlouho neměl zapojené bylo čidlo teploty výfukových plynů a auto hlásilo
Kód: Vybrat vše
17861 - Snimac 1 teploty vyfukovych plynu (G235) Preruseni/zkrat na plus
P1453 - 35-00 - -
17704 - Zavada chladiciho systemu
P1296 - 35-00 - -
17697 - Obtokovy ventil turbodmychadla (N249) Zkrat ke kostre
P1289 - 35-10 - - - Sporadicky
Také mi přijde že auto nejede jak má, z budíka turba vím že tlačím 0.5b na kterých se ručička zasekne a malinko pulzuje ... včera při jízdě auto začalo najednou tlačit pouze 0.2b, jelikož jsem řídil tak přítelkyně za jízdy napíchla auto VAGem a v řj motoru byla tato chyba
17536 - rada 1 prizpusobeni smesi (mult.) system prilis chudy
Krom těchto problémů mi auto občas při startu začne bíle hulit, a to je jak dýmovnice, za mnou není vidět ... to po chvíli přestane a jede se dál, zatím to udělalo jen dvakrát ... voda se mi neztrácí, olej je bez emulze ... jediné co mi mizí je 0.5l oleje na 2-3tis km
Je mi někdo schopný poradit co s tím? Probém se vyskytuje jak při jízdě na LPG na i na BA98. Díky