FELDA 1.3 MPI - jaké těsnění pod hlavu?ORIGO?CORTECO?ELRING?

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

ThrashTheTrash píše:Děkuji za informace, budem proplachovat. Dám tam G11 potom a pojezdíme.

Děkuji Miloši :)
mám třeba mazdu 323 a tam jsem korozi nepřemohl i přes dvojitý výplach a čistou vodu za půl roku koroze jak prase, tři mrazovky jsem řešil že jsem vzal lepidlona sklo a připlácl tam pětikačku rozvody a pumpa pět let stav přetrvává ale mimo ta mrazovky furt mazda jezdí ;)
slovacek.milos
Aktivista

ThrashTheTrash píše:Děkuji za informace, budem proplachovat. Dám tam G11 potom a pojezdíme.

Děkuji Miloši :)
musíš tam dát ale ten sajrajt co likvidje korozi
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Děkuji za info, budem to řešit, pak dám vědět co z toho vyteklo.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Gečko je na nic a u té Felicie je průser, že jsou tam velké díry mezi vložkou a blokem, takže těsnění se prohýbá a je vystaveno účinku staré kapaliny z obou stran permanentně. Já když to kdysi viděl poprvé, říkal jsem si, zda jsou ve škodovce normální, nebo jestli šetří hliníkem.Těsnění má být vystaveno účinku všeho jen okrajově a má být sevřeno materiálem v co největší míře...Jak s tímhle mohli závodit, mi hlava nebere.. Stalo se někdy někomu, že vyndal těsnění a nebylo takhle vyžrané jako na obrázku?/samozřejmě po delší době provozu/
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

[quote="jericho-3"]Gečko je na nic já dával tuším antifreze nebo co a co jsem na těchto stránkách 7 let jsem v kel a dávám jen G11, problémy nejsou

s růžovou problémy byly ale třeba fábku moji SDI jsem měl od nova dával jsem růžovou co tři roky a 14 let OK
ThrashTheTrash
Aktivista

Muj GIV AGR jede jen na červenou, nebo růžovou, dojel tak z Rakouska a asi pohoda, nic nepozoruju, prostě jsem to podělal a nevěnoval se čištění a změně chladicí kapaliny.

Děkuji ještě jednou za vaše rady.
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Asi ano, když to koncern používá, ale pálí na rukou a když někde i lehce uniká, tak oxiduje nebo co a je to nějaké agresivní..A když jsem omylem namontoval umělou trubku k termostatu z číny, úplně jí to sežralo..asi ojebaný matroš...
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

[quote="jericho-3"]Asi ano, když to koncern používá, ale pálí na rukou a když někde i lehce uniká,

já už mám ty ruky tak zjebané že nepálí nic, prstem nezapnu ani sklokeramickou desku,

tonda 63 let měří elektrolit v baterce prstem , nedávno se polil louhem utřel se hadrem a dělal dál, vůbec nepropadl panice,
tak daleko jsem se zatím ještě nedostal ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle mají mořští vlci, vydrží i když pijí mořskou vodu..Já od té doby, co jsem přestal kouřit, mám citlivý čumák i kůži. Ještě že mám hlívu ústřičnou, ta mě srovná... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Tohle mají mořští vlci, vydrží i když pijí mořskou vodu..Já od té doby, co jsem přestal kouřit, mám citlivý čumák i kůži. Ještě že mám hlívu ústřičnou, ta mě srovná... :)
á tak tonda kouří ale tak že ho skoro kořit nevidíš a vajgl nenajdeš,
a hlína úkopná ta nás srovná asi dva metry je potřeba
na věky ;)
Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

Hele k těm těsněním-mám poslední dobou podobnou zkušenost. Origo TEMAC se mi začaly vracet poněkud dřív, než jsem ochotnej akceptovat, trochu jsem hledal a údajně je problém ve změně výrobce pod stejnou značkou. Zkrátka to prej koupili nějaký rusáci a od tý doby to stojí za hovno. Co jsem se tuhle fámu doslech dávám Elring i když za trojnásobek, ale zatím držej jako TEMAC dřív
ThrashTheTrash
Aktivista

Něco na tom bude, dělal sem jednu feldu před rokem a pak tam majitel dával LPG a preventivně dělal opět těsnění a když ten Temac sundali, tak se divili , že to je tak sežraný.
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

je nova chladiaca G13 co sa moze priamo miestat s cistou vodou.... a no problemo a hlavne sa mi zda ze sa moze miesat aj s g12
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
ThrashTheTrash
Aktivista

Budu muset hodit info do prodejny jak to tam je a zda ke kapalinám mají nějakou literaturu.
slovacek.milos
Aktivista

ThrashTheTrash píše:Budu muset hodit info do prodejny jak to tam je a zda ke kapalinám mají nějakou literaturu.
tam nemusíš poptávat žádnou literaturu G se vyrábí na bázi ethylenglykolu a jsou vzájemně michatelné modrá červená

míchá se s vodou,

není tam napsáno voda čistá, deštová, destilovaná,potoční, mořská,mrtvá, odpadní,mírně perlivá,

prostě s vodou ;)

podle návodu použití si můžeš vytvořit majdu podle chuti
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“