trefa!!! zkurvená kamionová lobby si to zaplatila hned po revoluciHNLW453 píše:dopiče zase neumíme využít naši tranzitní centrum evropy. Donedávna to fungovalo tak, že kamion přijel na hranice, tam ho naložili na vlak a sundali ho z vlaku na druhé straně republiky. Nekurvili s dálnice, nespalovalo se tka moc nafty, protože jedna lokomotiva dokázala přetáhnout několik kamionů, byl to byznys pro ČD a řidič si krásně odpočinul. Zatímco teď jsme fakt jen smetiště.
Další kretén v kamionu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bože, to je snuška keců jak novinkách.. nejsem řidič kamionu, najedu cca 30tkm/rok v osobáku. neni to nějak exttra ale na silnici nějakej čas stravim.. a až na pár vyjímek nemám s kamionama problém. tak nevim co tu řešíte, kolikrát se uhnou nebo bliknou levym.. to co dokažou některý experti v jinejch osobakach mi hlava někdy nebere, obzvlášt na to sou experti majitele O1 co si myslej že maj nejlepší káru pod sluncem a nikdo je nesmí předjet 

- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
znáte někdo někoho, kdo by neudělal řidičák? já ne. Mají ho úplně všichni. Podle toho to taky tak vypadá.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další kretén v kamionu
Vici píše: Beztak slovák, ti doma jezdí v klidu a jak přejedou hranice tak neznají bratra
netrep!
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Ono jde taky o to, že nikdo nepřizná, že na to prostě NEMÁ..Já o sobě vím, že na to nemám a je dobře, že to vím. Kdysi jsem se jako mlaďas svezl z borcem a tam mi to došlo...Mě osobně kamionáci dost serou, když mi to mastí okolo baráku jako kamikadze do zatáčky, ale vím, že to není žádný med, tak si odplivnu a jdu si po svých.. 

nepropadat panice...
super jak se chlapci ze slovenska hnedka nasrali (asi jeden z rysů slovenské povahy
) , nicméně je to tak - ve vší úctě.
Na slovensku jezdím rád, jezdí se tam v pohodě. Ale jak kurva slovenští sousedé překročí hranice - tady treba Makov - stávají se z větší části závodníci a sebevrazi - však jich už na bumbálce má pomníčky dost, bohužel. I poláci jsou proti nim klidní jezdci.
Je to bohužel hlavně asi tím, že na cizince je naše policie krátká.... Slováci to vyřešili podstatně lépe!
P.S. slováky mám samozřejmě rád, neberu že jsme se kdy vůbec rozdělili... na slovensko to mám přes kopec

Na slovensku jezdím rád, jezdí se tam v pohodě. Ale jak kurva slovenští sousedé překročí hranice - tady treba Makov - stávají se z větší části závodníci a sebevrazi - však jich už na bumbálce má pomníčky dost, bohužel. I poláci jsou proti nim klidní jezdci.
Je to bohužel hlavně asi tím, že na cizince je naše policie krátká.... Slováci to vyřešili podstatně lépe!
P.S. slováky mám samozřejmě rád, neberu že jsme se kdy vůbec rozdělili... na slovensko to mám přes kopec
- MirekX
- Aktivista
s těma Polákama nesouhlasím, co jsem kdy viděl, tak hůř nikdo nejezdí. (tady v ČR). Dlouhá anténa na střeše a všichni stranou...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Poláci jezděj jako kdyby to ukradli i v Německu. Vůbec nechápu Němčoury, že jim neroztrhnou prdel na záda. - Nejhorší je to v pondělí ráno a pátek večer. Jedou do práce/z práce.
A o tom, že Slováci jezděj doma v klidu bych taky rozvinul debatu. Jsem jel do Chernobylu přes Slovensko autem a Ukrajinu vlakem, ale východní Slovensko - to je masáž. Dvojitá plná není zeď. Půlka kokotů a druhá půlka černoprdelníci s pravoslavnym křížkem na zrcátku a morgošů...
Ty vole, my se jeli podívat na Luník 9, potom nějaká "vesnice" u toho hradu co nedávno vyhořel. Takový slumy jsem naposledy viděl na Cejlonu a hned vedle škola obehnaná 4 metrovou zdí!!! A okolo ulice takový zviřátka, z tech fakt čišelo, že brácha vojel ségru a DNA se trochu dokurvila.
A o tom, že Slováci jezděj doma v klidu bych taky rozvinul debatu. Jsem jel do Chernobylu přes Slovensko autem a Ukrajinu vlakem, ale východní Slovensko - to je masáž. Dvojitá plná není zeď. Půlka kokotů a druhá půlka černoprdelníci s pravoslavnym křížkem na zrcátku a morgošů...

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)