VW Golf mk2 1.6TD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Petr Klaudinger
Nováček
Odpovědi: 0

VW Golf mk2 1.6TD

Příspěvek od Petr Klaudinger »

Mam otazku v tom že přemyšlím o koupy vozu a pořadně nedokažu ohodnotit stav auta abych potom věděl jak mam hybat s cenou :) nějaka dobra duše co mi dokaže poradit třeba i osobně okolí hlinska díky :?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Hlavně hlídat korozi, ostatní lze vyřešit. Budeš spokojen, žádný nouzák, jen radost z jízdy.. :)
nepropadat panice...
adi
Aktivista

Příspěvek od adi »

jericho-3 píše:Hlavně hlídat korozi, ostatní lze vyřešit. Budeš spokojen, žádný nouzák, jen radost z jízdy.. :)
a hlavne spotreba je pekna.Ty jsi z Hlinska?
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ne.
nepropadat panice...
Petr Klaudinger
Nováček

potřebuju poradit s cenou :/ za 18 000 je to moc mam vypsany zavady co jsem na dílně zjistil .)
Toledo244
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo244 »

Napíš o ake závady sa jedna.Ale myslim že keď je karoseria v schopnom stave,tak cena je dobrá.
Ale napíš čo si zistil.
Petr Klaudinger
Nováček

brzdy sou špatny
kompet vechny silentlbloky na přední napravě čepy řzení tlučou potom zadní ložiska vule zatéka střešním oknem nesvití jedno dalkové nejspíš tam nejde proud servo uplně deth děravy vyfuk jinak kastle kosmetycky vady ted z hlavy nevym musel bych do auta pro lístek
(wallbash)
Toledo244
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo244 »

Hm,tak to je dosť chýb,hlavne to servo a strešne okno,može byť drahšia oprava.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Petr Klaudinger píše:brzdy sou špatny
kompet vechny silentlbloky na přední napravě čepy řzení tlučou potom zadní ložiska vule zatéka střešním oknem nesvití jedno dalkové nejspíš tam nejde proud servo uplně deth děravy vyfuk jinak kastle kosmetycky vady ted z hlavy nevym musel bych do auta pro lístek
(wallbash)

http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7243,d.ZGU
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Radši si opravím staré poctivé auto než jezdit v moderním sráči kde jsou plastové gufera bez pružinek :)
slovacek.milos
Aktivista

burton.b22 píše:Radši si opravím staré poctivé auto než jezdit v moderním sráči kde jsou plastové gufera bez pružinek :)
je promin já myslel že chceš s autem jezdit ;)
Petr Klaudinger
Nováček

no ja to dam do kupy o to nejde akorad tak to ma cenu kolem 8tisíc ale néé 18 000 (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Koupíš si destičky, zkusíš zda kotouče jdou stočit, zadní pakny necháš za 300kč obložit, možná koupíš prasátka, zadní ložiska vymeješ, namažeš,nebo jen stáhneš, výfuk zavaříš nebo na vrakárně koupíš podobný, který upraviš/u diesela na tom moc nezáleží/ a nějaké zatýkání vody opravíš..a budeš jezdit..Pokud je motor o.k. a je tam dobrý řemen, nic jiného nepotřebuješ. Každé starší auto potřebuje nějakou udržbu, kdyby takhle byl starý nějaký moderní výtvor a měl tolik za sebou, tak je dávno po něm. A víš jak těší, když za pár šprdlíků ti auto slouží a pozoruješ ty ocasy okolo , jak za velké peníze řeší neustálé závady? Až tě bude předjíždět např. Audi a náhodou mu to nepůjde, bude jistě v nouzáku, tak šlápni na plyn, tobě se to nestane.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Petr Klaudinger píše:no ja to dam do kupy o to nejde akorad tak to ma cenu kolem 8tisíc ale néé 18 000 (LOL)

taky to tak vidím já se o jedno takové auto staral, jeta VW, r,v,85 dovoz USA, dvoudvířko, klima a různé vychytávky, koroze ošetřována, střešní okno kape,
majitel ho chtěl nejprve prodat ale když se zjistilo že přepis stojí 11,OOO kč tak mi ho daroval,

dal jsem to na 14ky litáky, napucoval a je z toho kočár, jak zapřáhne turbo tak to valí, svezeníčko v tom je, kazí se na tom prkotiny, majitel do toho každý rok desítku nasypal, jezdí to za 5 až 6,

dal jsem to známému je ZTP má haxny v hajzlu a nemůže si to auto vynachválit
vypadá majestátně ;)
Petr Klaudinger
Nováček

takže za 6tisíc bych to vzít mohl? dal bych sem fotky ale nějako mi to je sem nechce nahrat :/
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“