KRÁDEŽ PLNIČKY KLIMA

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mirda15
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

KRÁDEŽ PLNIČKY KLIMA

Příspěvek od mirda15 »

Ahoj, prosím o pomoc. V noci z 5.- 6.8. nám byl vykraden servis v Rokycanech a krom jiného zmizela i nová plnička klimatizace BOSCH ACS 611, sériové číslo 320 088 937, rok výroby 2014 na štítku. Nebo je lehce ošoupaná pravá horní strana, roh od přepravy (trochu jiný odstín barvy). Měla naplněná "jen" 4 auta. Zmizela i s lahvemi R134, šedé, výroba KOVOSLUŽBA a.s.. V interní lahvi cca. 2,7 kg chladiva, v zásobníku na nový olej cca. 50ml, na starý cca. 70 ml, kontrast. látka cca. 15ml. Je však možné, že jsou baňky a hadice vyčištěné. Za nález, nebo informace vedoucí k nálezu ihned odměna 30.000 Kč. Případné info SZ, nebo 602654854, nebo 158. Děkuji moc.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

taky jsem tak měsíc zpátky měli návštěvníky...máme dílnu v areálu bývalého ZD, sice oplocený, ale dost zranitelný, kamery, alarmy, od tý doby co nám to vybílili posledně ( 350tis. škoda )
borci přijeli odkudsi zdaleka, tak 50km, v autě Kubíkovou nádrž na naftu, pěkný vybavení, wercajk,pákovky...
ale nepočítali s tichým alarmem, tak kluci jednoho chytli, druhej utekl
ale co to je platný, policajti ho vyslechli a pustili, když se vlastně nic nestalo že... (wallbash)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Měli jste ho nejdřív zmlátit přes deku, potom přivázat ke stromu/předem jej svléci do naha/a všichni co dělají v dílně pochcat od hlavy po paty..Pak ho tam chvilku nechat, dát mu šaty a zavolat policajty..Když budou "pachatelé "držet hubu, bude to o.k :)
nepropadat panice...
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Žádný chcaní. Hadice od pračky. Ideálně naplněná pískem a ještě mu vzít občanku s tím, že víš kde bydlí a když se tam něco stane, ztratí, tak si pro něj dojdeš a bude to horší.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

já spíš nechápu tu drzost...ty si tam svou prací něco vybuduješ a pak ti to nějaká kurva přijde sebrat
a borec ještě jak byl suverénní prý - že má autodopravu a že naftu potřebuje...ty kokote tak si ji kup jak všichni ostatni
mirda15
Přispěvovatel

Příspěvek od mirda15 »

Nám ukradli věci za cca. 380 bez DPH... Vzali všechno, co nebylo přikotvený... Zbyla pouze zdviž, zouvačka a vyvažovačka. Diagnostika, notebook, vrtačky, flexy, goly, kompresmetry, svářečky, tu plničku, oleje, gumy, ráfky, díly na náklaďáky pro zákazníky co byly připravený na montáž, filtry vybraly celej regál... Prostě komplet. Ale nic mě nesere tak, jako ta plnička s tou diagnostikou- jenže si vzali pi.usové hardwarové klíče se softwarem na CD, ale je jim to k ničemu, protože interface nechali na místě. (LOL) . A těch oddřených hodin, abych si to mohl koupit, resp. někomu koupit. :x. tak kamery a detektory pohybu na mobil už jsou umístěný, ale prý musíš volat četníky, aby zloděje chytili za ruku a pak to má váhu. Ty ho sice chytíš, ale ne vždy prý je kam. záznam brán jako důkaz mi bylo řečeno. :?. Takže zlodějům zdar.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jj, je to jebat, oni i kdyby ho chytli u toho, tak to ještě vlastně nestihnul sebrat a tak se nic nestalo...
soucítím s tebou, je to fakt hrozný toto, vždycky když se tam objeví nějakej cizí týpek v oprýskaným mercedesu a jde se zeptat na nějakou píčovinu tak už trneme co se zase ztratí...je to přesně jak píšeš, když ti pokradou nářadí tak co, můžeš tam sedět a bědovat
vím že alarm a kamery nejsou všemocný, ale víc pro to asi udělat nemůžeš
pak jedině placenou ostrahu, ale kdo si to může dovolit že...
mirda15
Přispěvovatel

Příspěvek od mirda15 »

Já jak vidim, že přijel ne plynně česky hovořící zákazník, tak nemam minimálně měsíc čas ani na defekt kola. Nepřipravuji se tím schválně o peníze, ale o budoucí problémy s nima. Určité národnostní menšiny mě již nejednou přesvědčily, že i výměna žárovky na jejich autě tě může , bez prdele, stát skoro život.. :roll:
Franciktdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Franciktdi »

bohuzel zakony u nas jsou mekky...ty ho chytnes, ale pak ho pustej, protoze statni zastupce rekne nebudeme stihat vazebne a pak ho ve zkracenym rizeni obdarej blbou podminkou
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

zákony chrání jen hajzly. jsou tak záměrně postavené
Naposledy upravil(a) Vici dne 09 srp 2014, 20:40, celkem upraveno 1 x.
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Vici píše:zákony chrání jen hajzly. jsou tam záměrně postavené
Bohuzel :( :( :( :fakac: :fakac: :fakac: :blbe: :blbe: :blbe:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tady se člověk nemá proč divit, většina slušných lidí nechápe, jak to někdo může udělat, ale stejně jsou i lidé,kterým je prostě fuk, co se druhý nadřel, nezajímá je osud toho druhého, nemá cenu jim dělat výčitky nebo apelovat na nějaké city..Tady platí pouze zákon lynče, zní to primitivně, ale na tyhle pacholky nic jiného neplatí..Já se jen modlím, aby se mi nestalo, že bych někoho takového chytl, nebo třeba věděl, kdo záměrně ublížil nevinným bezbranným lidem. Jelikož je lidí jako sraček, tito lidé tady nemají co dělat..Pár jich znám a nic je nepředělá, slabosti slušných lidí se jen smějí..Proto nesnáším i jakékoliv znárodnění, je to oficiální loupež a ti co to prosazují jsou zločinci.. :(
nepropadat panice...
nemo
Přispěvovatel

Příspěvek od nemo »

Netahej politiku do normální zlodějny. Leckterý zloděj neví ani co to je znárodnění.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

http://www.novinky.cz/krimi/344493-nejv ... -cinu.html

když jsem měl naposled "návštěvu" na chatě vím že jsem podepisoval souhlas o ohledání místa činu....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Ten celej slavnej Ustavni soud patri nakopat do prdele a pak zrusit. Nechapu proc se v tomhle skurvernym state porad tem svinim zlodejskejm tak nadrzuje :( :x

To jericho - mas pravdu, ale myslim ze znarodnit velkozlodeje by zlocin nebyl. Myslim tim skurveny ODSacky kriply co rozkradli republiku( ve skutecnosti to jsou jen STBacky kurvy co prevlikly kabat) a jejich posluhovace , dnes se jim moderne rika lobbysti, typu Janouska nebo voteklyho prasete Ritiga a podobny zmrdy
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“