Pribudanie oleja AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pribudanie oleja AFN
Zdravim,Motor AFN.Pred 2000 km robená GO hlavy kôli pribudaniu oleja a tlakovania hadíc.Hlava bola pretlakovaná,zrovnaná.Dalo sa nové tesnenie,šruby.Doteraz bolo všetko ok,pred 300 km som začal sledovať,že pribuda olej.Pripisoval som to tomu,že som jazdil krátke trasy (cca 6km)
Voda nemizne,čiže to bude musieť byť len nafta.
Odkiaľ tam môže isť?
Voda nemizne,čiže to bude musieť byť len nafta.
Odkiaľ tam môže isť?
Ten chlapec tu furt riesi volake zahadne woodoo poruchy. Namiesto toho aby to hned zaniesol nejakemu frajerovi co to da dohromady, do toho najprv pcha pazuri potom to povlaci po 300 kdeakych umelcoch. Medzi tym iniciativne stihnu dokurvit este aj to co bolo dobre a vysledny efekt je pokokot penazi v prdely a motor furt nefunguje. Pribudanie oleja v rotacke (nafta v oleji), vacsiu picovinu som nepocul. Chlapec preleje olej a teraz stresuje. To by tie vstreky museli byt tak v pici aby sa dosatla nafta cez kruzky do oleja, ze by sa to nedalo nastartovat. Je to nezmysel. Co ma prepadovu hadicku zo vstrekov vyvedenu do olejovej mierky 

- marena tdi
- Aktivista
mel jsem na dilne něco podobného. Pribyvajici olej na AFN . Tlaky nerovnomerne a výsledek 18 atm +-5 . Trysky tekly brutalne .( Mechanicky poskozeny valec) nebo zapekne kruhy to proste pusti dolu do oleje.( auto kouřilo ) Zakaznik nemel na opravu peníze a tak si to odvezl.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Nováček
biely dym
prosim vas odislo mi turbo a isiel som z autom este 40KM biely dym ako z titanicu z vyfuku mi isiel,ked som rano pozrel na zad cast bola cela od oleja.vytieklo mi 3.5litra. ostal tam liter v motore...octavia 1 1.9tdi...ked som vymenil turbo za nove stale mi to kuri na bielo.plus nejako sa mi zda ze mi pribuda olej... prosim pomoc co je stym?
- marena tdi
- Aktivista
-
- Nováček
dym
pfu co je IC?nevycistil som nic namontoval iba turbo skusal ist
tak to mas pravdu to bude vsade vo vyfuku katalizatore a tak...len dufam ze som neposkodil auto,idem teraz na aute sto km tak uvidime ci to prezije...

- marena tdi
- Aktivista
tak predtim nez to rozhodnes dalsich 100km zkouset jestli je to ok... odpoj hadice pred IC jestli tam nemas ulomky z turba a vycisti cely saci trakt, zavcas nez to spolkne nejaky z ventilu a ver mi ze pak to co si vse opravoval jako GO hlavy bylo uplne k nicemu klidne ti sem dam fotky jak to dopadne kdyz vlitne zbytek stareho turba pres IC do motoru....
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC