zdravim kluci
Loni v září sem koupil Leona 125 KW BMN.Asi 4 měsíce řešim problém úniku oleje,nejprve sem myslel že to je z turba,ale nedávno sem zjistil že to je z odvětrání ventilového víka,a olej kape ze sacího šneka turba.Teď motor má najeto podle budíku 132 xxx (servisku to nemá).Já to přitáh ve 120 xxx a začal sem řešit přibejvání oleje,bylo mi řečeno že to je důsledkem vypalování DPF(nafta prokapávající skrze pístní kroužky).Vyměnil sem olej a DPF nechal odstranit + čip (dieselpower).Olej nepřibejvá ale přijde mi že motor lehce tlakuje,a z ventilového víka se nepáří(když při nastartovaným motoru sundám víčko víka,vzduch vyhazuje kapky oleje ven tak,že za 30 sekund mam černou dlaň).Motor neklepe ani neškube,běží normálně.Trochu škubne při startu,ale to mam podezření na dvouhmotu.Trysky měněny v prosinci.Myslíte že by mohl bejt prasklej píst jak sem se tady dočetl,nebo "jen" zapeklý pístní kroužky?nějak nevim co s tim?Řešit to rozebráním motoru,nebo skusit nalogovat korekce trysek a podle toho něco rozpoznat?
dík za nějaký postřehy
motor tlakuje 125 kw BMN
Moderátoři: šulda, Moderátoři