licence ke kabelu HEX-CAN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
licence ke kabelu HEX-CAN
koupil jsem kabel HEX-CAN od Svobody a samozřejmě bez licence kabelu. Nevíte někdo kde se dá kabel licencovat a nebo musim zase jen ke svobodovi? Zajímá mě nejlevnější řešení
. Díkes
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
- maniacdewil
- Přispěvovatel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
pe.namornik
- Nováček
Kabel od Svobody je nutné hlídat, zda ti prodá šedivý nebo černý. Černý je šmejd na nic, který nejde upgradovat, mám stejnou zkušenost. Pokud máš černý, tak kabel skončil s verzí 512 a dál nejde. Jinak licence od Svobody by měla být přesně jak je to popsané výše, připojíš kabel k počítači a do auta, dáš testovat kabel, důležité je co se objeví na obrazovce, pokud by se ti to podařilo sejmout a poslat, tak se z toho dá odvodit ledacos, ale hlavně nesmíš zapomenout test uložit, protože pokud zavřeš jen okno, tak se nic neuloží.
-
pe.namornik
- Nováček
Kabel od Svobody je nutné hlídat, zda ti prodá šedivý nebo černý. Černý je šmejd na nic, který nejde upgradovat, mám stejnou zkušenost. Pokud máš černý, tak kabel skončil s verzí 512 a dál nejde. Jinak licence od Svobody by měla být přesně jak je to popsané výše, připojíš kabel k počítači a do auta, dáš testovat kabel, důležité je co se objeví na obrazovce, pokud by se ti to podařilo sejmout a poslat, tak se z toho dá odvodit ledacos, ale hlavně nesmíš zapomenout test uložit, protože pokud zavřeš jen okno, tak se nic neuloží.