Já ted nemám čas,ale o víkendu se na to mrknu.. jestli to dělá i na ručku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
proč se neodmašťují? dal jsem kotouče a odmastil jsem to co přijde do styku s destičkama to je dobře ne? styčný plochy s nábojem jsem nemyl od mastnoty, tomu rozumím.Golfisko píše:A tys ke kotoučům nedostal povídání? Chybu bych hledal spíše ve špatné montáži - dosedací plocha se musí blejskat jak psí kulky a hlavně kotouče se neodmašťují atd...
stačí vyfotit obal, špatný díl a označit v malování příčinu problému šipkou, založit vlákno "problematické, polofunkční nebo nefunkční díly", a prosím dávejte to sem děkujuroman1648 píše:je to v háji no, padělky jsou bohužel dneska od všeho...
koupil jsem jednou výbojky normálně v krabičkách VW, jedna nešla hned od nova, druhá svítila naprd a po třech dnech odešla
super kup
sice mi to vyreklamovali ale kdo se s tim ma otravovat
zkušební jízda brzd se dělá takto:Liapo píše:Brzdy mají od montáže 2000 km...když mi auto předávali tak udělali zkušební jízdu..ale já už si cestou ze servisu domu (30 km) všimnul že to není ono,myslel jsem si že si to sedneKdyž člověk jezdí po měste tak si to až tak všimnou nemusí..ale na dálnici kde bzdí člověk delší dobu tak je to jasně cítit.
Já ted nemám čas,ale o víkendu se na to mrknu.. jestli to dělá i na ručku
neboj nepotkáš, když potkáš tak uhýbám ke krajnici, kam na rozdíl od tebe čumím. a mám i správně funkční světla, žárovky plus 50 procent, atest 8SD, papír na vše, vše podle papírů a zároveň i funkční a bezpečné, brzdy komplet nové, včetně trubek, jak jsi na tom ty?Tomas6 píše:Tebe bych na cestě potkat nechtěl.