Odlomený závit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To čumím, při utahování? To muselo být načnuté, protože když to utahuješ a máš tam závit v pohodě, není tam takový tah, jako při povolování..To jsou ale paradoxy..MarekGTI píše:Kľúč mám nástrčkový, miesto okolo neho je. Stalo sa to keď som ho doťahoval. Nejako som neodhadol silu, alebo som ťahal celý kľúč k sebe ani som si to neuvedomil... Aspoň už viem koľko to vydrží![]()
Myslíte, že môžem potom dať naspäť pôvodné tesnenie a šruby? Ešte som ani naštartovať nestihol, na tesnení nevidno žiadne stopy po pretlačení, bolo tam jeden deň...

nepropadat panice...
vyber cely vstrekovac,rozober ho a spodnu cast das vyrobit na sustruhu so zavitom dlhsim o 1cm /zmeraj podla diery v hlave/,do diery narez zavitnikom zavit o tolko dlhsi,vycisti ju,najlepsie frezkou,daj novu tepelnu podlozku,zloz vstrekovac,navod tu niekde najdes dotiahni ho s citom.ja so takto opravil na G2 1,6D
Teraz mi pre zmenu podfukuje vstrek, avšak nie ten čo bol zváraný, tak som dal novú podložku, ale nepomohlo, asi bude vymačkaná dosadacia plocha v hlave, existuje nejaký spôsob ako dať toto doporiadku? Som z toho vcelku sklamaný, už som sa s tým motorom dosť nadrel, ale furt to nie je ono...
Porobený je od kľuky až po ventily...

Porobený je od kľuky až po ventily...

existuju rucne frezky,nieco ako naopravu dosadacich ploch gumiciek vo vodovodnych bateriach,pisal som ti vo svojom prvom prispevku,aby si precistil najlepsie vsetky 4 diery,tvar frezky podla spodnej casti tepelnej podlozky,podlozky nove,ak nemas po ruke daju sa aj stare zabrusit jemnym smirglom na skle,vsetko rob s citom ,zvladnes to .
Keď to zabrúsim frézkou tak napadá bordel do valca, už sa mi fakt nechce zase dávať dolu hlavu
, mne napadlo to zabrúsiť pastou na ventily, ale tiež z toho bude bordel... Nejaký tekutý kov by bolo sprosté tam pchať?
Na dosadaciu plochu v have naniesť tenký film a dotiahnuť 
Dal som naspäť starú podložku a fučí to menej asi už bola lepšie usadená ako nová...

Dal som naspäť starú podložku a fučí to menej asi už bola lepšie usadená ako nová...