Zdravim mam tu mercedes a 160 benzin r.v.1999. Ked je motor studeny tak hned po nastartovany zhasne.Pamat zavad cista. Dal som tam nove sviecky aj filtre su nove. Vymenil som hadicu na odvetravanie lebo bola roztrhnuta. Skrtiaca kladka isla druha. a atale to robi. Ked sa tak trosku ohreje uz drzi volnobeh ale po pridani traha. Ale ked uz je zohriaty nad 60 stupn ide normalne aj hodnoty emisi su velmi dobre.
Co som pozeral tak vaha vzduchu ukazuje o 10 kg/h menej za studena ako na druhom aute. Mne ukazuje 15 az 18 kg/h a na aute ktore islo bez problemou 25 az 27 kg/h. Pozrela som falosny vzduch neprisava.
Da sa nejako zmerat vaha vzduchu nulovy prietok?
mercedes a
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Re: mercedes a
pozotr píše:Zdravim mam tu mercedes a 160 benzin r.v.1999. Ked je motor studeny tak hned po nastartovany zhasne.Pamat zavad cista. Dal som tam nove sviecky aj filtre su nove. Vymenil som hadicu na odvetravanie lebo bola roztrhnuta. Skrtiaca kladka isla druha. a atale to robi. Ked sa tak trosku ohreje uz drzi volnobeh ale po pridani traha. Ale ked uz je zohriaty nad 60 stupn ide normalne aj hodnoty emisi su velmi dobre.
Co som pozeral tak vaha vzduchu ukazuje o 10 kg/h menej za studena ako na druhom aute. Mne ukazuje 15 az 18 kg/h a na aute ktore islo bez problemou 25 az 27 kg/h. Pozrela som falosny vzduch neprisava.
Da sa nejako zmerat vaha vzduchu nulovy prietok?
Sam jsi si odpověděl ta vaha co je implementovana v jednotce jde do kopru v praze mi to znamej opravuje a da tam new vahu , prizpusobi ji v ecu a jedeeem