Nějak. Nikterak.
Taky mě dal k soudu soused, který ani vedle mě nežije, má vedle mě barák a jen ho drží. Je prázdnej, ale scházíme se u soudu jednou za čas popovídat si co novího. Přitom to býval pohovej dědula se kterým šlo kdysi mluvit aji o formulích.
- Buď to vydrží on a nebo ty. Tvoje výhra je všechno to vydržet a snášet útrapy jestli se dožiješ většího věku než on. Pokud on je mladší, už teď jsi prohrál.
- Anonymy nic neřeší, pokud je nízké inteligence nikdy to nepochopí a navíc mu to nikdy neublíží natolik jako tobě. A po čertu anděl nepřichází.
* Nabízím ti několik variant:
1) Sejít se v rodiném kruhu a vyzpovídat každého člena rodiny jestli si nepamatuje jestli někomu nějak ublížil, jestli někde něco ukradl, jestli ho někdo neproklel, kdo s kým koho podvedl a nebo zpronevěřil nějaké peníze. Zajet za vzdálenějšíma příbuznýma, za babičkama, dědečkama, prababičkama, pradědama, jestli náhodou tvůj praprapraděd neměl problém s bydlením, s prací apod. Teď mě budou mít všichni za blázna, ale potom co jsem s troškou mravenční prácí objevil "něco" v naší rodině mi to vysvětlilo dost věcí a pochopil jsem proč se kolem mě dějou věci, který se dějou. Může to být klidně křivda ze záhrobí přes několik generací. Dál ti napovídat nebudu jak postupovat, pokud se ti má slova zdají být "hloupá", věř mi že si jednou na tyto slova vzpomeneš a dáš mi za pravdu.
2) Druhá varianta na kterou myslím 7let, den co den vždy při usnutí a když se ráno probudím je
POZOR pouze 18+ se silným žaludkem
TOTO. Všechno to mám dávno vymyšlené akorát chybí $ € na realizaci. Stane se
TOTO
3) jestli si myslíš že ho zažaluješ ty, nic nevysoudíš a ještě tě to bude stát námahu, čas a peníze za advokáty a prohraný soud.
4) ombudsman ti nepomůže, ten nedělá nic pro tebe.
5) bytová správa, starosta, stavební úřad, sociální správa... nikdo si s tím nebude špinit ruce, u nich bude všechno v pořádku.
6) nejmírumilovnější metoda je sehnat €€€€€, a dat je nějakýmu známýmu ať se pokusí ten barák odkoupit. Asi jediná možnost, jinak ti bude dělat zle, i po smrti.