Etos - shaním
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Etos - shaním
Nemohl by PLS nekdo hodit etos na rapidshare? Emule mi nejede a na DC je to tak na rok stahování.Dekuji!
Mohu nabídnout napr. ceníky do Etky:skoda 51,seat a vw 47
Ten cennik Seat dal by sa niekam poslat ?Ake to je velke?Diky macof@seznam.cz
Naposledy upravil(a) macof dne 24 led 2006, 22:33, celkem upraveno 1 x.
mohl bych poprosit o ceník SEATu? 189@seznam.cz Vřelé díky
Re: Etos - shaním
macof píše:Ten cennik Seat dal by sa niekam poslat ?Ake to je velke?Diky macof@seznam.cz
No jo klucka ale co ten ETOS..sP píše:mohl bych poprosit o ceník SEATu? 189@seznam.cz Vřelé díky

Pokud by jsi měl nějaké FTP tak bych tě ho tam uploadnul ale na rapida sem línej to rozdělovat..gastarbeiter píše:Nemohl by PLS nekdo hodit etos na rapidshare? Emule mi nejede a na DC je to tak na rok stahování.Dekuji!
- dalik
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ETOS na DC++ sdilim napriklad i ja, a stahovani je to tak na dve hodiny.gastarbeiter píše:Nemohl by PLS nekdo hodit etos na rapidshare? Emule mi nejede a na DC je to tak na rok stahování.Dekuji!
-
- Sběrač informací
:)Vidím že Ty jsi pochopil.ThomasVAG píše:No jo klucka ale co ten ETOS..![]()
...
Pokud by jsi měl nějaké FTP tak bych tě ho tam uploadnul ale na rapida sem línej to rozdělovat..
Bohužel FTP nemám...

Jenze ty dve hodiny jsou pouze idealni stav ktereho málokdy docílím:-(dalik píše:ETOS na DC++ sdilim napriklad i ja, a stahovani je to tak na dve hodiny.
Je třeba totiž splnit několik podmínek:
1.budeme oba na DC ve stejnou dobu
2.budeš mít volný slot
3.máš rychlou linku
u softu na auta se mi takový stav snad ještě nepovedl

něco mi to říká...Karl píše:Ešte existuje torrent

4. Musíš být Aktiv protože dalik je Passiv. Passiv od Passiva nelze.gastarbeiter píše::)Vidím že Ty jsi pochopil.ThomasVAG píše:No jo klucka ale co ten ETOS..![]()
...
Pokud by jsi měl nějaké FTP tak bych tě ho tam uploadnul ale na rapida sem línej to rozdělovat..
Bohužel FTP nemám...![]()
Jenze ty dve hodiny jsou pouze idealni stav ktereho málokdy docílím:-(dalik píše:ETOS na DC++ sdilim napriklad i ja, a stahovani je to tak na dve hodiny.
Je třeba totiž splnit několik podmínek:
1.budeme oba na DC ve stejnou dobu
2.budeš mít volný slot
3.máš rychlou linku
u softu na auta se mi takový stav snad ještě nepovedl![]()
něco mi to říká...Karl píše:Ešte existuje torrentnení to napěchované spyware jako kaaza?
Napěchované spyware to není.. Pokusím se nějaké to FTP pořešit..
-
- Sběrač informací
No vidíš! tady mě ani nenapadlo že by vlastně mohl být pasive! Takže to nelze protože ja jsem takyThomasVAG píše:
4. Musíš být Aktiv protože dalik je Passiv. Passiv od Passiva nelze.

Za snahu díky!
Já bych Etos taky zkousnul jestli můžu poprosit wripwrip@seznam.cz díkyVajgl píše:ETOS mam, kdo ho shanel ? sem linej kouknout na zacatek tema![]()