Zdravim, mám BMW E36 318tds 99 rok a asi tak před půl rokem mi začla svítit kontrolka airbagů, a už tak tři měsíce se mi tak v půlce případů kdy s autem jedu rozsvítí kontrolky ABS a protiprokluzu (vždy obě najednou) a ani abs ani protiprokluz nefunguje, občas to zhase, občas ne. V létě jsem to neřešil, před zimou by ale chtělo s tim něco udělat Nevíte, čim to může bejt, popřípadě co s tim dělat? Zajímalo by mě, jestli mám napřed dle vašich rad něco omrknout sám, nebo třeba rovnou na diagnostiku... Kdyby někdo věděl o nějaký v okolí Jindřichova Hradce
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Zrovna to nech vyčíst,budeš aspoň vědět,kterým směrem se vydat.K tomu ABS\TC nech zrovna vyčíst i motorovku-něco se jí třeba nelíbí a pak nefunguje ani TC.
Jestli ti u airbagu blbne \obsazení sedačky spolujezdce\ ,tak lze oblbnout emulátorem .
Pokud se ti rozsvěcí to ABS aASC jen někdy tak to bude nejspíš ukroucenej kabel k některýmu čidlu na kole. Diagnostika ti to poví od kterýho čidla ti nejde signál
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,