vw t4 2.5tdi acv špatně startuje za tepla

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ezop
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vw t4 2.5tdi acv špatně startuje za tepla

Příspěvek od ezop »

Kamoš mě poprosil abych se poptal co by to mohlo zpusobovat.Za studena mu to chyta na brnk.Motor zahřeje na 90 zdechne to a během sekundy to chce nastartovat a už to nejde.Chytne mu to snad po minutě a to se už ze starteru kouři. Ma tam jakejsik čip ale normalně to jezdilo a starovalo až do ted.Na diag. zatím nebyl.
martin.mazec
Nováček

Příspěvek od martin.mazec »

Neco podobneho jsem mel taky.Byli uhliky na starteru spatne a byl pekne zahnojenej.Takze rozebrat vycistit a dat nove uhliky.
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

?? ?uhliky maji vliv na start? Točí mu to pěkně a rychle ale startuje strašně dlouho než mu to chytne.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ezop píše:?? ?uhliky maji vliv na start? Točí mu to pěkně a rychle ale startuje strašně dlouho než mu to chytne.
odpoj mu čidlo teploty motoru a pak napiš ;)
martin.mazec
Nováček

Tak psal jsi ze se kouri ze starteru tak jsem pochopil ze to malo toci.
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

jo napsal jsem to nevystížně sory. Jo zkusím mu to čidlo vypojit.Jen nevím kde přibližně je..1.9 znam na spamet ale 2.5 jsem nikdy neměl.
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

špatnej předvstřik?
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
slovacek.milos
Aktivista

ezop píše:jo napsal jsem to nevystížně sory. Jo zkusím mu to čidlo vypojit.Jen nevím kde přibližně je..1.9 znam na spamet ale 2.5 jsem nikdy neměl.
slovacek.milos
Aktivista

ezop píše:jo napsal jsem to nevystížně sory. Jo zkusím mu to čidlo vypojit.Jen nevím kde přibližně je..1.9 znam na spamet ale 2.5 jsem nikdy neměl.
to najdeš čtyřpinový konektor ve tvaru čtverce
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

ok zatím díky
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Muže být vyběhaná rozdělovací hlava na čerpadle. Zkusit polít jí studenou vodou.
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

no uvidíme až odpojí čidlo jestli to bude to same tak zkusíme schladit tu rozdělovací hlavu.
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

zdechne to samo nebo je tim myšleno klíčem? To startování během sekundy mi taky neni jasný (o žhavení nejde, ale i za tepla je dobrý nechat aspoň tu vteřinu na kontrolkách na "probrání" různejch řj) ...
Jinak to může bejt jedno s druhym a pokud se to stává hlavně po delší jízdě, zkusil bych pro zajímavost po takovym "zdechnutí" otevřít víčko nádrže, jestli tam nebude podtlak...
pašíkombi AFN B597
slovacek.milos
Aktivista

ezop píše:no uvidíme až odpojí čidlo jestli to bude to same tak zkusíme schladit tu rozdělovací hlavu.
vyběhaná hlava si dej vag a skontroluj volnoběžnou dávku plný kotel a napiš jaké hodnoty jsi naměřil, vyběhaná hlava má spíš už problémy se studeným startem že ti spadne nafta ;)
martin.mazec
Nováček

Nejsem zadnej profik a v tehlech vecech se moc nevyznam.Ale volnobezna davka nema asi nic spolecnyho se startem.Za studena s vybehanou hlavou auto startuje celkem dobre po zahrati to je horsi.Proto se pridava na startovaci davce.Nekde jsem to cetl.Bud jsem to spatne pochopil nebobto maj oni spatne popsane.Takze jestli pisu nesmysle tak se predem omlouvam.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“