[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" vw t4 2.5tdi acv špatně startuje za tepla - DP forum
Kamoš mě poprosil abych se poptal co by to mohlo zpusobovat.Za studena mu to chyta na brnk.Motor zahřeje na 90 zdechne to a během sekundy to chce nastartovat a už to nejde.Chytne mu to snad po minutě a to se už ze starteru kouři. Ma tam jakejsik čip ale normalně to jezdilo a starovalo až do ted.Na diag. zatím nebyl.
zdechne to samo nebo je tim myšleno klíčem? To startování během sekundy mi taky neni jasný (o žhavení nejde, ale i za tepla je dobrý nechat aspoň tu vteřinu na kontrolkách na "probrání" různejch řj) ...
Jinak to může bejt jedno s druhym a pokud se to stává hlavně po delší jízdě, zkusil bych pro zajímavost po takovym "zdechnutí" otevřít víčko nádrže, jestli tam nebude podtlak...
ezop píše:no uvidíme až odpojí čidlo jestli to bude to same tak zkusíme schladit tu rozdělovací hlavu.
vyběhaná hlava si dej vag a skontroluj volnoběžnou dávku plný kotel a napiš jaké hodnoty jsi naměřil, vyběhaná hlava má spíš už problémy se studeným startem že ti spadne nafta
Nejsem zadnej profik a v tehlech vecech se moc nevyznam.Ale volnobezna davka nema asi nic spolecnyho se startem.Za studena s vybehanou hlavou auto startuje celkem dobre po zahrati to je horsi.Proto se pridava na startovaci davce.Nekde jsem to cetl.Bud jsem to spatne pochopil nebobto maj oni spatne popsane.Takze jestli pisu nesmysle tak se predem omlouvam.