Peugeot 206 2.0 HDi 2002 66kW - problem s otackami motora

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zerolancer
Nováček
Odpovědi: 0

Peugeot 206 2.0 HDi 2002 66kW - problem s otackami motora

Příspěvek od zerolancer »

Zdravim mam na oprave uvedene auto a pri zosliapnuti plynu zacnu skakat otacky ako sa im zachce. kontroloval som aj kable ku riadiacej jednotke co idu v tom plaste pred motorom. na fotkach mam chyby motora co vypisuje, myslel som ze to bude ukostrenim motora ale je OK. taky hruby zlty kabel pod palivovym filtrom rovno na bloku motora. nevedeli by ste mo poradit? robim v servise ale uz si neviem rady.

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 4cc1a13c0a
koma33
Sběrač informací

Příspěvek od koma33 »

hlavne rele
zerolancer
Nováček

opravene :)

Příspěvek od zerolancer »

Nie nebolo to v hlavnom rele. Chyba bola v kablovacke motora. Poodpajal som vsetky snimace tak aby som kable vedel vytiahnut vonku nad motor a skontroloval som este raz vsetky kable postupne a aj piny v konektoroch. Niektore piny sa mi zdali malo napruzene tak som ich vybral z konektora a poriadne napruzil a vystriekal s cisticom na elektroniku. Boli tam aj mierne presuchane kable az cez tu ciernu ochranu na kabloch ktora bola stvrdnuta na kamen tak ze sa nedala ani ohnut. Vystrihal som vsetky tie izolacie aby kable boli pruzne a miesta ktore boli malicko presuchane na kabloch tak som prepajkoval cely kabel za novy. Neskor pridam aj nejake fotky kde su tie vymenene kable lebo auto este testuje zakaznik kazdodennym jazdenim a pred par dnami mi volal ze uz to neurobili od kedy zobral auto. Takze chyba bola v kabloch ktore sa mierne dotykali o motor (kostru) alebo slabo napruzenymi pinmi v konektoroch.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

ty auta na to hodně trpí, několikrát jsme měnili i celý motorový svazek, protože se nedalo prijit na to kde to blbne..
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“