HLUČNÉ rozvody DAYCO + INA na O1 ALH 66kW - VYŘEŠENO ! str.5

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MarfyE34
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od MarfyE34 »

prodával jsem průmyslová ložiska v autorizáku SKF + INA a na krabičkách bylo mimo MADE IN FRANCE, MADE IN SWEDEN, MADE IN GERMANY též i MADE IN CHINA , ovšem na různých školeních SKF v Holešovicích nám vždy tvrdili , že leč je závod v Číně technologie výroby je pořád ze Švédska , je pravda že reklamací bylo minimálně a většinou po expertíze to bylo špatnou montáží ložiska. Takže tak. Ale když objednám kladky INA a přijde NO NAME Čína tak to smrdí :roll: A pak mě lidi nazývají ŠPEKULANTEM jelikož už se bojím někde něco koupit aby mne opět někdo neojebal :x
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý" (LOL)
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="MarfyE34"]MADE IN FRANCE, MADE IN SWEDEN, MADE IN GERMANY též i MADE IN CHINA , ovšem na různých školeních SKF

původ zboží ale stejně neznáš jen co se došteš na krabici a tam se dá napsat nebo dát cokoliv aby se trh točil a hloupý čech byl spokojen ;)
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Jo na tom něco bude , ale jak říkám v obchodě kde jsem prodával , jsme neznali reklamace, navíc zboží jezdilo přímo ze skladů SKF né od překupníčků co přebalujou jako vzteklý. Ale jak píšeš dušičce stačí nápis MADE IN SWEDEN a je spokojený, placebo - efekt (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

MarfyE34 píše:Jo na tom něco bude , ale jak říkám v obchodě kde jsem prodával , jsme neznali reklamace, navíc zboží jezdilo přímo ze skladů SKF né od překupníčků co přebalujou jako vzteklý. Ale jak píšeš dušičce stačí nápis MADE IN SWEDEN a je spokojený, placebo - efekt (LOL)
tak ono český člověk chce koupit hlavně zadarmo,

mi se nadávno líblo pár kamionu se stehnama,
tři měsíce byli na moři z brazílie, pak se šestkrát vyvážely kvůli vrácení dph a nakonec po roce se prodaly velmi levně v akci a český šlověk se mohl potrhat jak doře koupil a když některé kusy nebly k jídlu tak ty kurevské kuřata z čajny se nedaly žrát ;)
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Resim prave taky takovy zvuk z rozvodu,jako na strance 1. Sadu tam mam INA i s remenem INA.Myslim,ze INA remeny nedela a do svych rozvodovych sad je od nekoho prekupuje.Nevite od koho?Na Hanza autodilech jsem vycetl,ze remen v sade INA je zesileny na 120 tis.km a tady na foru,ze snad zesilene remeny delaji ten nepatricny zvuk a ze si to po case sedne.No mam tam od vymeny cca 2500 km a jeste si nic nesedlo,ten zvuk je tam stale.Jak je to studene,tak to neni tak slyset,ale zahratim motoru je to dost silne..Mam z toho celkem nervy,nerad bych,aby se mi to "potkalo"..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

ono záleží na spoustě jiných faktorech asi, my většinu bereme z APM, reklamujeme minimum, fakt skoro nic a když už je něco potřeba, vždycky vyhověli, oni když se podívají na roční obrat tak ti občas něco za pár stovek nebo i tisíc vyreklamují
pokud tam ale vezmeš něco jednou za rok a ještě to půjdeš třikrát reklamovat, šance je mizivá.. ;)
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Hele buď v klidu, já na těch rozvodech najel zatím 60 000 km a bez problému a na ten zvuk jsem si vlastně zvykl (noteeth)
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

MarfyE34 píše:Hele buď v klidu, já na těch rozvodech najel zatím 60 000 km a bez problému a na ten zvuk jsem si vlastně zvykl (noteeth)
Ahoj,to bylo na mě? Taky ti to takhle "ječí"..

https://www.youtube.com/watch?v=9YazMED_jlM
octavie81
Přispěvovatel

Příspěvek od octavie81 »

Dával jsem rozvody tady ty

https://auto.bazos.cz/inzerat/66882144/ ... IGINAL.php
a trošku to také mňouká, tak to zatím neřeším..
octavie tdi,81kw,ahf
octavie tdi 77kw pd-tdi fun 100kw
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

No dneska jsem odkrytoval rozvod na naší starší oktě,kde je použitý stejný matroš a tam to běží potichu a bez problémů, jako na novějším kombíku.No rozdíl jsem neshledal.Napnuto totožně obě AGR-ka..Tak nevím,kde je sakra problém.
Na starší je sice o kladku méně a jiné kolo na čerpadle,ale snad toto by vliv mít nemělo.Nebo prostě po skorem 300 tis.km ojetá rozvodová kola a řemen tam už tak dobře nesedí..Jinak si to vysvětlit neumím :?
eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

ja vam poradim vodnu pumpu jedine origo vw repas, namontoval som ich uz velmi vela,a ani jedna reklamacia..oplati sa priplatit ;)
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Kde to kupujes? Normalne v autorizaku? Skodadily.cz?
Treba APM to vubec nenabizi a s tema pumpama je cim dal vic problemu..
Dik
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

roman1648: Třeba tadyk..Ted jsem taky vykopal starou origo pumpu z bečky se šrotem.."co kdyby" Hella/Behr odešla :-)
Co jsem se díval,tak origo pumpa má odlehčenou řemenici..což jsem u žádneho jiného výrobce neviděl.

http://www.hanza-autodily.cz/vodni-cerp ... x/d-70330/
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Ok mrknu dik
Vzal bych klidne par kusu na sklad meni se to porad..takze origo schovavat jo? ;)
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

Roman: No já ji vykopával ze dna sudu se šrotem cca 30 minut,abych si ji schoval :D :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“