POZOR!!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Len aby sa nejednalo o podvod zo strany kupujuceho, pretoze to takto smrdi. Predcasom sa takto popalil moj kamos. Predal svoje auto takym mlademu chlapcovi na prvy pohlad celkom fajn chalan vyzeral byt. Jednalo sa o Octu 1U TDI ASV r.v.03. Asi tak o neceleho pol roka mu chlapec volal ze auto prestalo tahat. Proste netaha a ze si to dal opravit niekam do servisu a tam mu povedaly ze su vstreky v pi... a ze chce od neho 400eur za vstreky. Hned mu bolo divne ze umreli vsetky vstreky naraz kedze ani na PPD neumieraju vsetky naraz a nieto uz v starej rotacke. Hned sa spytal co do toho auta nalieval si myslel ze urcite nejaky hydralicky olej. Ale ze nie ze tankuje iba na benzinke. Auto ze vraj riadne nastartuje bezi na vsetky valce nedymi. Ked ho uz asi x krat bombardoval telefonicky, vyhrazal sa mu tak to auto doviezol ku mne nech sa nato kuknem. Kedze motor skutocne bezal ako hodinky nedymil, netarakal, startoval na brnk studeny aj teply, uhol vstreku aj davka OK, tak si vravim chlapcom asi odisiel N75 alebo nejaka podtlakova hadicka. Tak som to nalogoval ale vsetko OK. Nedalo mi to a vratil som sa ktym vstrekom. Reku sak ich hodim na skusacku nic zato nedam a zas to nieje az tak vela roboty. Este som len dal dole spodne prapdlo a hned cumim na cukoladku na kabliku od snimaca zdvihu ihly na 3 vstreku. Volam kamosovi ze preco to spajal cokoladkou, on mi nato ze neexistuje on ziadne kable nikdy nespajal vsetko bolo OK. Ked som vytiahol 1 vstrek hned sa mi videl nejaky stary tak som ho drotenou kefou ocistil a kukam na udaj 190/270Bar hned sa mi to videlo divne kedze ASV ma uz 220/300Bar. Volal naspat kamosovy ze ci vtom menil vstrekovace a on nato ze nie. Dal som vstreky na skusacku a boli OK.
Po rozborke som zobral spicku do mototechny a tam mi kukli do BOSCH katalogu a potvrdili ze le to do 66kW TDI. Clapci sa rozhodli ze si potuninguju auta zadarmo tak prehodili vstreky z ASV do AGR a ASV tym padom bolo lenive jak mulica, zatial co AGR so vstrekami z ASV islo jak z praku. A nepasoval im konektor na snimac zdvihu ihly tak ty blbci miesto toho aby to prepinovali tak strihly droty a spojili ich cokoladkou. Takze nasledovalo tretne oznamenie za podvod a taha sa to dodnes
Po rozborke som zobral spicku do mototechny a tam mi kukli do BOSCH katalogu a potvrdili ze le to do 66kW TDI. Clapci sa rozhodli ze si potuninguju auta zadarmo tak prehodili vstreky z ASV do AGR a ASV tym padom bolo lenive jak mulica, zatial co AGR so vstrekami z ASV islo jak z praku. A nepasoval im konektor na snimac zdvihu ihly tak ty blbci miesto toho aby to prepinovali tak strihly droty a spojili ich cokoladkou. Takze nasledovalo tretne oznamenie za podvod a taha sa to dodnes

Kto chce auto bez chýb, nech si kúpi nové. 7-10 ročné auta nemôžu byť bez chýb. Ja som kúpil GOLF a do mesiaca bum, nové tlmiče, nové brzdy + doštičky, rozvody - po čase RJ ventilácie a ventil N 239 atď. no nekontaktoval som predavajúceho, nakoľko stav auta zodpovedal veku. Akurát ma najebal kilometrami, že 155tisíc km a prišli sme na to ,že 305tisíc. km. Údajne to nevedel, bol ochotný vrátiť €rokoruny, no do auta som už vtedy nainvestoval a to by mi nikto nepreplatil. Kontaktoval som predajcu AUTOALLES group, s.r.o. Trusalová , ktorý garantujú km, nakoľko som bral auto na protihodnotu. Garantujú veľké hovno - akurát rečami a reklamou.fogous píše:pokud by so o me..jak bych neco prodal a dotycny na to sahl,rozebral..tk jakakoli zaruka pada.....sam is to rezhrabal tk mas smolika..tk to funguje u jakychkoli novych veci se zarukou.. kdyz neveril ze je tam 12mm hlava mohl odvezt do bosch servisu a nechat odborne zdemontovat a zkontrolovat....
Naposledy upravil(a) vilozx6 dne 18 čer 2012, 12:34, celkem upraveno 1 x.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
taky se přidám ale uplně z druhé stany , pan libang není žadný svatoušek taky jsem si od něj koupil auto co je "cajk" není shnile jen kolem zatek v podlaze a vono ejhle auto ze dvou pulek a zespod jak emental
možná na tom něco bude pravdy ale neměl jses v tom štourat prubnout to a když nic, tak pak nadavat

G2 1.6TD tlak 1,3 přidano na naftě
turbo z octavia 66kw mazl auto , seat toledo 1l tdi AFN makačenkn auto