POZOR!!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
POZOR!!!!!!
byl jsem podveden uzivatelem LIBANG prodal mi cerpadlo prej po repasi s 12hlavou cerpadlo rosipane
dejte si pozor na neho

golf IV 81kw,kat off,egr off,
Ses normalni clovece ? ja jsem ti dal cerpadlo v poradku , ja bych to videl spis na spatnou montaz ... nejprve mi volas ze ho rozdelas a podivas se jestli tam ta 12mm hlava opravdu je , rika v poho klidne muzes , potom volas ze ho tam mas ze to nejde nastartovat , tak sem ti poradil no a potom ze se ti rozlitnulo , nevim clovece co jsi s tim delal ale u me problem nebude
, navic jsi mi rikal ze se ti stalo uz podruhe takze hledej problem nekde jinde . Jsi prvni clovek co semnou ma problem za tech par let co tady jsem , myslis ze jsem podvodnik ? myslis ze bych mel tolik odvahy prodavat rozlitnute cerpadlo ? vrat se do reality , tohle nemam zapotrebi 
jeste jedna vec cerpadlo bylo repasovane ve firme renova.cz kdo zna ,tak vi ze tam ti lidi vi co delaji , delaly nam uz hodne cerpadel a nikdy nebyl problem

jeste jedna vec cerpadlo bylo repasovane ve firme renova.cz kdo zna ,tak vi ze tam ti lidi vi co delaji , delaly nam uz hodne cerpadel a nikdy nebyl problem
-
- Přispěvovatel
-
- Nováček
Co si vymyslim prosim te ? posledni hovor od tebe tady mam ze vcera z 8:30 rano coz jsem jeste spal potom jeste SMS ze chces ode me C cidlo na coz se ti muzu vis co . Ja nemam proc si vymyslet . Pisu fakta . To je vse co k tomu mam nebudu se dohadovat o hov** , mej se pekne ahoj 

Naposledy upravil(a) LibangVW dne 17 čer 2012, 18:32, celkem upraveno 2 x.
-
- Nováček
ano to je moznegolfmeister píše:ty zmrde volal jsem dnes 10-55h 10-59h 11-10h

asi bych to uzavřel,samozvaný poškozený sám vidí že všichni jsou na straně prodejce a abych se i já přidal,osobně neznám nikoho kdo by držel záruku na díl v kterym se vrtal něakej "odborník"
A opravdu pokud máš 2x stejnou závadu chybu hledej u sebe.
A opravdu pokud máš 2x stejnou závadu chybu hledej u sebe.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky