Octavia combi TDI 265PS 471Nm

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kornout
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kornout »

HerFlick píše:Tak co bude stěma fotkama?? :?
Jsem to dnes konečně opláchnul, tady jsou:
http://leteckaposta.cz/746421317
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

prodáno
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Gratulace, nechtel jsem ti to tu kazit, tak jsem pockal az se to proda - nikde jsem nenasel graf z brzdy. Mozna jsem spatne hledal, muzes ho postnout? Predem dik za kladne vyrizeni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Obávám se, že děkuješ předem zbytečně (LOL)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:Obávám se, že děkuješ předem zbytečně (LOL)
Co by mu branilo ten graf vystavit? Obavy z prozrazeni know-how? Nebo to mam snad chapat tak, ze ten graf neexistuje? Proc by se prece nekdo nechtel pochlubit grafem s takovymi hodnotami? V tom by musel byt nejaky hacek :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

To je velmi pokrytecké co jsi napsal ovšem :roll:
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:To je velmi pokrytecké co jsi napsal ovšem :roll:
Paklize ano, byl jsem inspirovan tvrzenim ohledne udajnych hodnot.

Nabizi se otazka: co mu brani v tom ukazat ten graf? Je tato otazka nejak prekvapiva? Ja myslim, ze ne, ze je jen na zaklade logiky vyplyvajici.

Nebo jinak - na zaklade ceho jsi usoudil, ze dekuji predem zbytecne?

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Usoudil jsem podle toho, že tě má v p.deli.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:Usoudil jsem podle toho, že tě má v p.deli.
No, hezky se vyjadrujes. Nicmene, snizim se k podobnemu komentari: ja mu do ni nelezu.

Nicmene pokud tomu tak je, lze to s uspechem globalizovat a zahrnout tak do te skupiny i vsechny ostatni, kteri ten graf nevideli.

Zajimava, nicmene ne logice odporujici dedukce, ze? 8-)

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Auto je prodaný, tak tady nemudruj a dedukce si nech taky na jindy.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:Auto je prodaný, tak tady nemudruj a dedukce si nech taky na jindy.
... takto to vypada, kdyz dochazeji argumenty a fakta (tez zname jako mlaceni prazdne slamy). Tvuj prispevek nas vraci na muj puvodni prispevek a prokazuje, ze tve prispevky byly zcela zbytecne.

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Jeden fakt tu zůstal a to ten, že ti do toho nic neni, takže si nech starosti o grafy a věci do kterých ti nic neni.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:Jeden fakt tu zůstal a to ten, že ti do toho nic neni, takže si nech starosti o grafy a věci do kterých ti nic neni.
Ja jsem ho slusne pozadal, v pripade, ze by mi nechtel vyhovet, necht mi to sdeli sam. Co se ty do toho stale pletes? Ses snad jeho mluvci? On se o tom prozatim nezminil. Me to zajima, protoze to ma v signature a rad bych to videl a verim, ze nejsem sam.

Uvedom si, ze kdybych ho chtel nejak poskodit, uskodit mu, zacnu s timto jeste pred uskutecnenim prodeje, nemyslis?! Zacni uz pri argumentaci pouzivat obsah tve dutiny lebecni :wink:

Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

Forest uz tu jeden cas bol pokoj ale ty za vsetkym hladas problem... chces len grafy a hluposti.... uz sa nenavazaj do ostatnych.. ked tu do teba niekto zacne tlacit ohladom tvojho "bi-turba" stiahnes sa do ulity ako slimak.... takze ser nato a ten cas co presedis za pc venuj niecomu rozumnejsiemu...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

"Grafy a hluposti" ... uz jen to spojeni hovori samo za sebe.

Ohledne meho twinu jsem vse sdelitelne sdelil, stejne tak i duvody proc neni graf. Duvod, proc se "stahnu" je, ze lidi zacnou vytahovat nesmysly kolem a to me prestane bavit dal diskutovat - jsem pro diskuzi k tematu, nikoliv vytahovani spiny, ktera se toho netyka.

V tomto pripade je vsechen HW znam, tak na tom nevidim nic spatneho. Slusne jsem ho pozadal ... a pak se tady do me zacal opirat Zizala. Takze co tu kua resis? Chci tak moc? V pripade tohoto auta graf musi existovat (jinak by prece majitel nevedel ty hodnoty tak presne). Co brani tomu ho ukazat, zvlaste, kdyz je auto prodane?

At mi to napise sam Kornout, ne?

... me jen zarazi, co je na tom celem za takovy problem ... nascanovat to, vyfotit to fotakem, neni to ve fyzicke podobe, neni to uz ani v zaloze u toho, kdo to meril? Pak je to pochopitelne, muselo by se to znovu kurtovat a merit.

Staci napsat jak to je, opakuji, tady prece nejde o zadne know-how, ne?

Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“