vymenny interval urcuje vyrobca auta a ten predpisuje aj normu pre kvalitu oleja. Ak to dodrzis, tak je vcasna vymena zbytocna a zvysujes si naklady na servis. Ostatne je uz len polemika... VW povoluje prejst z variabilneho servisneho intervalu na pevny, nie vsak opacne. Motor musi byt upraveny pre variabilny servisny interval - nie kazde auto vsak je - zistite to z PR. stitku zo servisnej knizky alebo kufra auta - musi tam byt QG1
Tak tuhle reakci jsem presne cekal holt kdyz je to český tak to musi hned stat za hovno že?
specifikace: VW 500.00/505.00/505.01 SJ/CF
nie preco.. matadorky - slovenske by som si tiez nikdy nekupil, rovnako ako ani barumky..
zivot ma naucil
Ale o to tu nejde jestli český nebo slovenský, jen nevím proč by sme měli pořád lézt západu a cizím státům do p... když to tady taky umí udělat dobře (nehledě na to že to od toho parama ti cizáci taky berou) nevim me je to fuck
v tomto s tebou absolutne suhlasim ale ako vravim neverim domacej kvalite zial ci uz barumky alebo matadorky vzdy boli zodrate do dvoch tyzdnoch.. madit (este na starom aute) mi zakarbonoval motor s rovnakou specifikaciou ako castrol atd atd..
radsej si priplatim a viem co mozem od toho cakat..
Byrto píše:v tomto s tebou absolutne suhlasim ale ako vravim neverim domacej kvalite zial ci uz barumky alebo matadorky vzdy boli zodrate do dvoch tyzdnoch.. madit (este na starom aute) mi zakarbonoval motor s rovnakou specifikaciou ako castrol atd atd..
radsej si priplatim a viem co mozem od toho cakat..
chlapi pripajam sa bral som pred 4 rokmi novu octu tdi za 680litrov a dali mi tam matador prima !!!ked som to po 12500km reklamoval ze su zodrate kraje odporucili mi nechodit rychlo do zataciek!!a ten aquaplaning
a inak olej menim po 10000km total quartz 5w40.mam sice predlzeny interval ale tomu ja neverim.
ja po 15 tisicich km olej 0-w40 ci 5w-40 ci 5-w50 podle pocasi Mobil 1 jinak cim vice vykonu,tim by asi mela byt castejsi vymena nebo kdyz jsou jen takove caste popojizdky,tak se doporucuje i kolem 10 000km
seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot
Supr cena ( 759Kč za 4l ) a spňuje specifikace i pro PD! A kdyby se někomu nezdála značka tak to od nás berou i francouzi do nových pažoutů
Já mám taky zkušenost s olejem v roce 1999 jsem měl meďoura sice měl 19 let . Ten od koho sem to koupil tam dával MOGUL , jak jsem měnil olej byla to nádobka a vní papírový filtr olej černý jak boty a s nádobky nešl ani hadrou vyčistit . Kolega byl dodavatel olejů tak mi poradil CASTROL PROTEC aspon myslím že se tak jmenoval a po příští výměně olej byl taky černý to je normální ale s nádobky vytekl všechen a byla celá jak nová . Sice uběhl nějaký rok takže MOGUL může být ve stejné kvalitě jako ostatní. PROTO SOUHLÁSÍM S MARA123 RADŠI BYCH TAKY KUPOVAL NAŠE VÝROBKY KTERÝCH UŽ JE MÁLO ASI HO ZKUSÍM TEN MOGUL RACING S PRO
Tak jsem nakonec sehnal za 500Kč 5l ELF Evollution normal cena je kolem 1700Kč za 5l . . tak ho tam šoupnu, za tu cenu je to supr jinak bych dotoho tolik nedal. Kazdopadne toho Mogulu bych se vubec nebal pomer kvalita|cena je vybornej.
kdyz ste u tech matadorek ja mam zimaky mp 58 silika a nemuzu si s ztezovat a to v nich jezdim i v lete maj najeto asi 16000 a vzorek ubil minimalne tak nevim
Audi A6 C4 2.5 TDi 190hp,360 Nm (čip)
automat a quattro