Bora 81kW AHF nemá výkon,vše zkontrolováno!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak ještě jednou..logování máme za sebou a veškeré hodnoty jsou naprosto v pořádku..Bubliny do čerpadla nejdou!!Váha naprosto v pořádku,tlak i N75 taky OK..acryll píše:ale práveže čítal
Takže další logování je řekl bych zbytečné..Až budou zkontrolované tlaky a bude vyzkoušeno bez katu,tak se opět ozvu..
Octavia II RS
- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bora 81kW AHF nemá výkon,vše zkontrolováno!
faktor : 0,01RudisTDic píše:dává..jen předvstřik se mi zdá malý - ve 4tis ot. cca 15° (v softu při těchto ot. 37°)
pri 4000rpm@40mg/str 15,08°
posli tie logy, ja by som si ich chcel (z vlastneho zaujmu) pozriet
- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim, ze nahravat to ma vyznam... je dobre si to potom v klude pozriet, a sledovat suvislosti:) a obcas sa to proste hodi, mat to ulozene
ja som sa pytal na ten log jednak kvoli tomu, ze by v nom mohol byt prejav zavady,a jednak kvoli tomu, ze sa tam moze ukazat nejaky "vzor/prejav" ktory by nam mohol pomoct v buducnosti v urceni rovnakej zavady (ked sa odhali pricina
)
osobne preferujem (pouzivam VAG nejakej novsej verzie)
- advanced measuring blocks (daju sa vybrat len udaje, ktore ma zaujimaju, nemusia sa nacitavat vsetky udaje z blokov, co ma za nasledok castejsie vzorkovanie)
ja som sa pytal na ten log jednak kvoli tomu, ze by v nom mohol byt prejav zavady,a jednak kvoli tomu, ze sa tam moze ukazat nejaky "vzor/prejav" ktory by nam mohol pomoct v buducnosti v urceni rovnakej zavady (ked sa odhali pricina
osobne preferujem (pouzivam VAG nejakej novsej verzie)
- advanced measuring blocks (daju sa vybrat len udaje, ktore ma zaujimaju, nemusia sa nacitavat vsetky udaje z blokov, co ma za nasledok castejsie vzorkovanie)
Tak jsem v koncích..dal jsem svoje vstřiky (S764) a žádná změna,absolutně bez kouře..tak jsem vypnul váhu a nechal jsem dávku 50mg,při podlaze v nízkých otáčkách to hodilo bubáka,ale na výkonu opět beze změny!!takže ikdyž jsem tam nahnal naftu,tak je spodek úplně KO a do otáček to taky moc slavně neleze..
ZA KAŽDOU DOBROU RADU BUDU VELICE VDĚČNÝ!!
ZA KAŽDOU DOBROU RADU BUDU VELICE VDĚČNÝ!!
Octavia II RS