golf 2.0 vs 1.9 vs 1.9 4mot

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

macoo21
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

.

Příspěvek od macoo21 »

nemas nad cim premyslat :P , ja mam 4 motion boru a je to ozaj super. s predohrabom sa to neda ani provnat. origo mala 96kw, teraz som ma 118kw a v pohode. akurat pri 4 motion je nakladnejsia udrzba ebo treba menit olej v haldexe a v diferaku a este zvikne odchadzat predna lava poloos a dost je kratka prevodovka hlavne jednotka, ale ja by som uz nemenil. uz ine auto ako 4 kolku ani nechcem. :D
sakoverife
Přispěvovatel

Re: .

Příspěvek od sakoverife »

macoo21 píše:nemas nad cim premyslat :P , ja mam 4 motion boru a je to ozaj super. s predohrabom sa to neda ani provnat. origo mala 96kw, teraz som ma 118kw a v pohode. akurat pri 4 motion je nakladnejsia udrzba ebo treba menit olej v haldexe a v diferaku a este zvikne odchadzat predna lava poloos a dost je kratka prevodovka hlavne jednotka, ale ja by som uz nemenil. uz ine auto ako 4 kolku ani nechcem. :D
tomu ja sice verim ale dalsich 100abych si mohl poridit 4mot asi nesezenu :(

Zase mam obavu ze kdyz budu mit 77kw tak ze to bude lina mrcha, precejenom je to dost tezky auto a ja jsem zvyklej na giv 110hp +sprinty. Tohohle se bojim nejvic a proto jsem spise vic tihnul k tomu 2.0
a jelikoz budu kupovat neco z roku 04 tak ted nevim jak to s tema 2.0 z toho roku je (hm)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Podívej se na ceny, lidi moc 4M nechcou, bojí se toho, zbytečně, a těch pár korun za údržbu za to stojí, šéf má OII 2,0 na rovině mě to natře, ale v zatáčkách koukal jak jelen :D
G3 Variant synchro
Dr.Diesel
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Diesel »

Nez blbe chipovatelnou petku ve skrabohrabu vem ctyrku ve 4motionu. Je hezci, sezenes na to dily a primy srovnani toho multilinku z petky sice nemam, ale myslim, ze se 4motionu stejne v zatackach a na rozjezdech neudrzi (noteeth)
Golf IV ARL TDI 110kW 4motion (R.I.P.)
sakoverife
Přispěvovatel

bobG3 píše:Podívej se na ceny, lidi moc 4M nechcou, bojí se toho, zbytečně, a těch pár korun za údržbu za to stojí, šéf má OII 2,0 na rovině mě to natře, ale v zatáčkách koukal jak jelen :D
nechcou? co jsem koukal tak je to drahy jako cert vetsinoua v motorizaci 150HP 4mot je jich malo, rok 2002-03 a vybava klimatronik, xenony, vyhrivany sedacky.
mokus
Sběrač informací

Příspěvek od mokus »

ja bych jenompredokolku uz nechtel, 2 roky jezdim s haldexem a nic min uz bych nebral, jedine pak uz real quattro.

edit: autoscout.de jsem par 2L 4mot. videl, od 17K euro...
2,5 TDI BAU quattro
sakoverife
Přispěvovatel

mokus píše:ja bych jenompredokolku uz nechtel, 2 roky jezdim s haldexem a nic min uz bych nebral, jedine pak uz real quattro.

edit: autoscout.de jsem par 2L 4mot. videl, od 17K euro...
jo ja vim, jenze to uz jemoc penez.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“