Zvuk po výměně spojky za 1-hmotu a převodovky...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Popravdě ani moc nechápu, co vede lidi s AGR nebo AHF k tomu, že tam dávaj jednohmotu, když kompletní dvouhmota včetně lamely, přítlačáku i ložiska je od LUKu za 7300 Kč nová. Navíc je i předmontovaná, takže jen přišroubovat na kliku a min na dalších 200 tisíc km klid. Navíc to že to kurvý převodovky mi přijde že už je docela profláknuté...
AUDI A4 B8 3.0TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
Co konkretne za jednohmotovy spojkovy set tam mas??Slavkov píše:???... z čeho usuzuješ na tu spojku? ... a co na ní?
Lamela je samozřejmě odpružená
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Aktivista
Setrvák + přítlačák by měl být z ATD, lamelu z toho setu mezitím někdo koupil... takže jsem k tomu dostal lamelu novou... all by Laďas, tudíž předpokládám, že OKsubz3ro_tdi píše:Co konkretne za jednohmotovy spojkovy set tam mas??

Pokud si dobře všímám, tak na toho LUK-a akorát všichni nadávají... po pár tkm to dávají do hajzlu a montují SACHS-e... tak ti nevím, no...radekandy píše:... když kompletní dvouhmota včetně lamely, přítlačáku i ložiska je od LUKu za 7300 Kč nová. .
GIV Variant TDi ???kW
A proto dávali ve výrobě jednohmotu do Fabie s ATD a O1 Tour AXR že? Aby kurvili převodovky...radekandy píše:Popravdě ani moc nechápu, co vede lidi s AGR nebo AHF k tomu, že tam dávaj jednohmotu, když kompletní dvouhmota včetně lamely, přítlačáku i ložiska je od LUKu za 7300 Kč nová. Navíc je i předmontovaná, takže jen přišroubovat na kliku a min na dalších 200 tisíc km klid. Navíc to že to kurvý převodovky mi přijde že už je docela profláknuté...

- JohnyFlat
- Přispěvovatel
prosím vysvětli pojem předmontovaná?radekandy píše:Popravdě ani moc nechápu, co vede lidi s AGR nebo AHF k tomu, že tam dávaj jednohmotu, když kompletní dvouhmota včetně lamely, přítlačáku i ložiska je od LUKu za 7300 Kč nová. Navíc je i předmontovaná, takže jen přišroubovat na kliku a min na dalších 200 tisíc km klid. Navíc to že to kurvý převodovky mi přijde že už je docela profláknuté...

Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
že už má přítlačák smontovanej se setrvákem s vystředěnou lamelou...JohnyFlat píše:prosím vysvětli pojem předmontovaná?radekandy píše:Popravdě ani moc nechápu, co vede lidi s AGR nebo AHF k tomu, že tam dávaj jednohmotu, když kompletní dvouhmota včetně lamely, přítlačáku i ložiska je od LUKu za 7300 Kč nová. Navíc je i předmontovaná, takže jen přišroubovat na kliku a min na dalších 200 tisíc km klid. Navíc to že to kurvý převodovky mi přijde že už je docela profláknuté...
AUDI A4 B8 3.0TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Pytal som sa viacmenej ci nahodou nemas set od Valeo, ten mal velmi slabe torzne pruziny na lamele a boli s nim u viacerych ludi (co viem) taketo problemy...Slavkov píše:Setrvák + přítlačák by měl být z ATD, lamelu z toho setu mezitím někdo koupil... takže jsem k tomu dostal lamelu novou... all by Laďas, tudíž předpokládám, že OK... včetně převodovky
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Moze byt kludne problem aj v konstruckii tej JDH prevodovky, tuto moznost by som rozhodne nevylucoval 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI