Původně dvouhmota vyměněná za jednohmotu...
Vše od zdejšího ověřeného dodavatele... převodovka libovka (30 tkm), setrvák + přítlačák také libovka a lamela nová...
+ nová vypínací páka + nové origo ložisko
hansdob píše:při nesešlápnuté spojce rachotí a pokud sešlápneš přestane. No tak to muže dělat lamela,ložisko,převodovka.
Za studena to rachotí méně... je to slyšet více od podběhu levého kola než z vrchu, když otevřu motor... a neříkej, že to je převodovka
... hladina oleje samozřejmě zkontrolovaná
Myslim,že převodovka to není,,ale může za to spjka..a pokud to tak necháš,tak odděláš ložiska v převodovce..
Máš odpruženou lamelu na tý jednohmotě?? přdpokládám,že ano..ale radší se ptám..
RudisTDic píše:Myslim,že převodovka to není,,ale může za to spjka..a pokud to tak necháš,tak odděláš ložiska v převodovce..
Máš odpruženou lamelu na tý jednohmotě?? přdpokládám,že ano..ale radší se ptám..
???... z čeho usuzuješ na tu spojku? ... a co na ní?
Lamela je samozřejmě odpružená
Já měl zavařenou dvouhmotu a převodovka mi začla dělat stejnej bordel..studený celkem dobrý a ohřátý katastrofa..na semaforu jsem radši stál na spojce..Takže bych hledal problém ve spojce,přenášej se vybrace do hřídele převodovky a pak to kurví ložiska..
Kúpil som prednedávnom Touran 1,9 a rachotilo to rovnako ako tebe.
Po rozobratí sme zistili že je tam fungel nová jednohmota aj s novou lamelou, prítlačákom a aj ložiskom. Všetko išlo von a dala sa tam original sada(nová dvojhmota s novou lamelou novým prítlačákom aj s novým ložiskom). Okamžite to prestalo robiť! Pazvuk išiel z prevodovky. Mám tam 6 kvalt GQN.