golf IV po výměně spojky stale klouže
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
jestli děláš víc do spojek tak já ty spojky pokud zjistím čip ženu pryč, hds nebo keramika,laborování s dvouhmotou ani omylem,spojkař píše:čistý líh
a zrovna upoznuji kdo má auto z druhé ruky že standartní nová spojka může klouzat a reklamace se nekoná,
lih, tetra a čistič na kotouče ten nic nepořeší to je taková útěcha jak v kostele spověd

slovacek.milos píše:jestli děláš víc do spojek tak já ty spojky pokud zjistím čip ženu pryč, hds nebo keramika,laborování s dvouhmotou ani omylem,spojkař píše:čistý líh
a zrovna upoznuji kdo má auto z druhé ruky že standartní nová spojka může klouzat a reklamace se nekoná,
lih, tetra a čistič na kotouče ten nic nepořeší to je taková útěcha jak v kostele spověd
tak taky záleží z čeho ty spojky jsou, ale pokud máš spojku kdy auto má cca 100tis. km a není to žádná mrcha kde sákne olej přes kliku apod.
, tak si myslím že po očistění líhen a nově přeobloženou lamelou jsem doposud na mé spojky neslyšel nic špatného, ale je to můj názor a zkušenost, každý to má jinak,
a rozhodně druho výroba luku a ani valeo není tak kvalitní jako spojka která je z výroby !!
dnes jsem si taky po čipu odzkoušel dvouhmotu sachs original ne druho výroba na asz 240mm a jsem spokojen 170k a bez problému

-
- Aktivista
copak mluvím o odmastění lamely ? to by napadlo asi jen vola, jinak nově přeobloženou ne použitou mel si své, vždy víš vše nejlépe, ale kdo ví jaké zkušenosti máš s tím co říkáš, navíc nějaký rok ve škodovce co jsem dělal na motorárně a každý den jsem viděl přes 100 motorů tak si myslím že rozeznat jde a hlavně značení apod.
-
- Aktivista
pokecspojkař píše:copak mluvím o odmastění lamely ? to by napadlo asi jen vola, jinak nově přeobloženou ne použitou mel si své, vždy víš vše nejlépe, ale kdo ví jaké zkušenosti máš s tím co říkáš, navíc nějaký rok ve škodovce co jsem dělal na motorárně a každý den jsem viděl přes 100 motorů tak si myslím že rozeznat jde a hlavně značení apod.
nebavím se o volovi, líh na spojky jsem nikdy nepoužíval, tak mě to zajímá
rozetnat lamelu podle značení lze jen na motorárně jal píšeš a pek jen po roznýtování na druhé straně
bohužel prvovýrobu a druhovýrobu poznat neumím
každopádně rozeznat jde, ale je to na každém kdo co chce ale takto spojka z prvo výroby vYdrží min. to samé co druho výroba, navíC vím o spojce od luku druho výroba 2007rv. naj. necelých 70tis. a uplně dvouhmotnostní setrvák KO, A TO BEŽ ČIPUslovacek.milos píše:pokecspojkař píše:copak mluvím o odmastění lamely ? to by napadlo asi jen vola, jinak nově přeobloženou ne použitou mel si své, vždy víš vše nejlépe, ale kdo ví jaké zkušenosti máš s tím co říkáš, navíc nějaký rok ve škodovce co jsem dělal na motorárně a každý den jsem viděl přes 100 motorů tak si myslím že rozeznat jde a hlavně značení apod.
nebavím se o volovi, líh na spojky jsem nikdy nepoužíval, tak mě to zajímá
rozetnat lamelu podle značení lze jen na motorárně jal píšeš a pek jen po roznýtování na druhé straně
bohužel prvovýrobu a druhovýrobu poznat neumím
- marena tdi
- Aktivista
prvovýroba Sachs ,druhovyroba Sachs ,prvovýroba Luk druhovyroba Luk ?????????
To je rozdil spojkovy set novy v aute a set koupeny v obchode pod originálnim cislem a když to rozbalim bude tam Luk , nebo Sachs co nic nevydrzi ?
ja si osobne myslim ze jestli to je Luk nebo Sachs tak se to bohužel neda srovnat s dilama co se vyrabely před 10 lety. Kvalita obou znacek se dle mne jen postupem casu zhoršila.
jestli nekomu vydržela dvojhmota 70 tkm je taky fakt kde takovy clovek jezdil a hlavne jak . osobne jsem se sedkal i s auty co jim setrvak odesel po 20 tkm - vyrobni vada a vymena na záruku .
To je rozdil spojkovy set novy v aute a set koupeny v obchode pod originálnim cislem a když to rozbalim bude tam Luk , nebo Sachs co nic nevydrzi ?
ja si osobne myslim ze jestli to je Luk nebo Sachs tak se to bohužel neda srovnat s dilama co se vyrabely před 10 lety. Kvalita obou znacek se dle mne jen postupem casu zhoršila.
jestli nekomu vydržela dvojhmota 70 tkm je taky fakt kde takovy clovek jezdil a hlavne jak . osobne jsem se sedkal i s auty co jim setrvak odesel po 20 tkm - vyrobni vada a vymena na záruku .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Aktivista
kdybys okomentoval valeo budu rád, dávám starline, valeo i luk, šest let nebyl problém,spojkař píše:na to pravě narážím, kvalita je daleko horší spojka resp. z rv. 2004 je daleko lepší než v této době koupená, a valeo spojku vůbec nekomentuju
až ted v listopadu jnějaký pežot HDI nebylo asi na výběr tam to bylo přímo napsáno pro kod motoru, nevím jestli jsem vybral starline nebo valeo a praskl za 5OO km přítlačný kotouč na čtyři díly,
letos dávám na malé auta s menším výkonem starline, na větší auta jen LUK

- marena tdi
- Aktivista
Valeo tdi set passat 40 000 km a praskl pritlacak , golf tdi Valeo set 18000 km lamelo ko aretacni pruziny venku , Valeo Peugeot 1.4 hdi 20 000 km vymackane eretacni pruziny v lamele rachot .
vybral jsem něco od Valea co jsme delali. třeba dvohmoty Luk na tdi 228mm se mi zdaji brutalne mekké .
vybral jsem něco od Valea co jsme delali. třeba dvohmoty Luk na tdi 228mm se mi zdaji brutalne mekké .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
-
- Aktivista
to mám asi stejný názor na nafty valeo nedávatmarena tdi píše:Valeo tdi set passat 40 000 km a praskl pritlacak , golf tdi Valeo set 18000 km lamelo ko aretacni pruziny venku , Valeo Peugeot 1.4 hdi 20 000 km vymackane eretacni pruziny v lamele rachot .
na nafty peru luk i dvouhmoty nic se nevrátilo, po příhodě u minulého roku už mě nikdo nepřesvědčí,beru jen z kelly